Back in Time Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:3
Linii:8
Caracteristici:Bonus round, wild symbol

Slotul Back in Time provoacă o rafală emoții.

Să ne amintim de vremea când dinozaurii aveau putere pe acest pământ. Jocuri slot Back in Time este un joc online cu privire la vremurile perioadei Jurasic, când încă pe pământ existau aceste ființe fără precedent. Păcat că au dispărut de mult timp în urmă.

Back-in-Time-multabafta-slot-ss

Compania Betsoft a decis să ofere o călătorie în trecut, și acum, în secțiunea ” jocuri casino slot” pot fi găsite și în aceste jocuri slot machine. Iar noi pentru aceasta le suntem foarte recunoscători, pentru că o astfel de atracție nu va da nici o grădină zoologică.

Descriere generală pentru jocuri slot gratis Back in Time

În aceste jocuri slot machine gratis clasice sunt prevăzute doar trei tamburi și opt linii de plată. Jocuri slot gratuite Back in Time au fost prevăzute cu funcția de așteptare (hold feature), care permite de a crea combinații câștigătoare în cantități mai mari.

Modesta melodie de triburi antice în aceste jocuri gratis slot respinge ușor ritmul. Melodia poate părea unora intruzivă. Deci, se poate pur și simplu dezactiva. De la o interfață frumoasă pentru un design frumos. Miza totală în joc poate fi de 40 de mii de monede.

Caractere întâlnite pe parcursul jocului la jocuri slot free Back in Time

Printre caracterele de joc veți găsi:

  • ouă de dinozauri de diferite culori,
  • simbol wild,
  • simbolul bonus,
  • simbol de trei șeptari – simbol Red7,
  • precum și caracterele din “Înapoi în timp” (Back in time),
  • simboluri de dinamită, și, de asemenea, un simbol, pe care este scris: Little Dinomo.

Little Dinomo este un mic dinozaur, pe care-l vedeți pe ecran. El se bucură, atunci când aveți combinațiile câștigătoare și colectează pietre care se aranjează la picioare direct din interfața de joc. Pe măsură ce micul Dinomo va reuni trei pietre, se activează runda bonus.

Concluzie

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate online gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*