Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Câștigă cu sloturi Scarface online!

Cine nu a auzit despre unul dintre cele mai faimoase filme regizate de Brian De Palma și actorul Al Pacino “Scarface”? Tema aparate de joc netent gratuite Scarface vă va ajuta să vă apucaţi de treabă în lumea de traficanți de droguri și criminali! Fanii acestor jocuri slot games fără download pe multabafta.com vor aprecia tema clasică de film al acestor jocuri slot gratis. Iar fanii de jocuri slot machine se vor inspira din jocul fascinant Scarface şi vor decide în mod necesar de a privi povestea unui dintre cei mai faimoşi traficanți de droguri – Tony Montana.

Scarface-slot-netent-ss

Simbolurile jocului Scarface

Pe lângă simbolurile principale ale acestor jocuri slot machine gratis care dau câștiguri scăzute, jocuri slot gratuite Scarface au mai multe caractere cu plăți mai mari – acestea descriu caracterele din filmul Scarface. Jocul are, de asemenea simbolul Stacked Wild, care substituie toate simbolurile din joc. El apare întotdeauna pe primul tambur al acestor jocuri gratis slot. Simbolul scatter la jocuri casino slot oferă rotiri gratuite. Acest simbol apare pe tamburul 4, activează 15 rotiri gratuite. Dacă vei câștiga în aceste rotiri gratuite, câștigurile vor creşte de 3 ori.

Bonusurile jocului Scarface

Pentru a juca în jocuri slot free cu bonusuri, este necesar ca simbolul cu bonus să apară pe ecran. În Scarface, el apare întotdeauna pe a treia rolă. Jocul bonus începe cu o scenă din film. Acum aveți nevoie de a ucide vizitatorii dvs. pentru a obține puncte bonus. Cea mai mare sumă în joc o puteți obține cu o combinație câștigătoare, care constă din personajele din filmul Scarface. Cel mai mare câștig este acordat pentru cinci simboluri care le reprezintă Tony Montana.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*