Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming

Sassy Bingo: jucați jocuri slot gratis

Companiile de softuri produc jocuri slot machine gratis, create pe baza altor jocuri de noroc. Dacă citiți revizuirile de pe Multă Baftă, vă amintiți, desigur, despre video-sloturile dedicate poker-ului, ruletei sau blackjack-ului. Vom descrie noul aparat Ѕаѕѕу Bingo, lansat de Microgaming, după motivele jocului bingo. Softul este disponibil atât în versiunea no download cât și în versiunea mobilă.Jocuri Ca La Aparate Sassy Bingo Microgaming SS - Multabafta.com

Descriere generală a jocului

Sassy Bingo – video-slot cu cinci role și trei rânduri de imagini pe ecran. În jocuri casino slot, se pot activa nouă linii, punând pe fiecare de la un cent până la zece dolari. Miza totală pe rotire poate ajunge la nouăzeci de dolari În jocuri slot gratuite, sunt plătite combinațiile formate din trei sau mai multe imagini identice, care sunt situate în apropiere, pe o linie activă. Câștigul se calculează prin înmulțirea coeficientului combinației cu valoarea pariului plasat pe linie. Trebuie să ghiciți cum va fi următorul balon: par sau impar. Dacă ghiciți, plata va crește de două ori. Dacă greșiți, pierdeți pariul.

Simboluri întâlnite în joc pe multabafta.com

Deoarece Sassy Bingo este dedicat bingo, pe role sunt neapărat bile cu numere. Dar aici numerele sunt marcate nu numai pe bile, dar, de asemenea, pe all fruits(fructe). În joc există caractere speciale:

  • Wild (balon cu numărul șapte). Wild nu se plătește, dar înlocuiește orice alt simbol, inclusiv Bonus, ceea ce-l face valoros.
  • Bonus (bile care formează inscripția Sassy Bingo). El pornește runda bonus,- trei și mai multe astfel de imagini trebuie să se plaseze aproape,- pe o linie activă. Jucați online free, înainte de lupta reală de la cazino!

Jocul bonus prevăzut în aparat

În runda bonus jocuri gratis slot, va trebui, să jucați bingo. Veți primi o fișă în care vor fi însemnate numerele câștigătoare. Jackpot-ul progresiv lipsește. Stăpâniți subtilitățile jocului în confortul de acasă no depozit! Sassy Bingo – minunat joc pentru iubitorii de gambling, care joacă lucky, nu numai la automate, dar și bingo. Are un decor plăcut, rundă de bonus interesantă și alte avantaje. A experimenta jocuri slot gratis sau de a juca real money se poate la mai multe game de la netent. Puteți, de asemenea, juca best games, cum ar fi 777sizzling, book of ra, gladiator și altele direct pe Multă Baftă – for fun. Сохранить Сохранить Сохранить

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*