Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Riches of the Sea: în căutarea comorilor

Slot Riches of the Sea jocuri slot machine gratis cu o grafică excelentă și frecvență mare de victorii. Din denumirea slotului, putem concluziona că jocul este dedicat temei marine. Tovarăși in joc pentru români vor fi: pești exotici, balene, delfini și chiar o sirenă. Acești locuitori marini vor ajuta player-ul lucky și să petreacă timpul for fun.

Aceste jocuri gratis slot au 5 role și 20 linii de plată. Jocul pe real money este destul de comod din cauza numărului mare de combinații câștigătoare și disponibilitatea jocului fără download.

Riches of the Sea Microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri folosite în jocul mobil Riches of the Sea

În jocuri casino slot se întâlnesc doua caractere speciale:

  • Simbolul Wild în games este o Sirenă. El nu vă va oferi propriile plăți, deoarece apare numai pe trei poziții medii. Dar Sirena înlocuiește orice simbol în afară de Scatter și va aduce beneficii suplimentare în timpul free spins.
  • O scoică cu o perlă și inscripția Scatter, lansează în jocuri slot gratuite 8 sau 12, 16 rotiri gratuite, în timpul cărora nominalele de cărți, pur și simplu dispar de pe role aparatului, oferind o șansă de a construi cele mai bune combinații.

All combinațiile formate de delfin și caracatiță sunt plătite de trei caractere și adaugă la cont de până la 250 de pariuri. Un rechin și o balenă, completeze contul jucătorului cu 20 – 600 de monede. În recenziile de pe Multă Baftă, fiecare jucător român poate găsi mai multe amănunte despre caracterele întâlnite în game video oferite de Microgaming și netent.

Bonusurile oferite de slotul online Riches of the Sea pe multabafta.com

Suplimentar nivel de bonus în jocuri slot gratis nu există, precum nu există și jackpoturi.

Concluzii pentru Riches of the Sea

Este necesar să testați personal aparatul best, Riches of the Sea în mod no deposit, precum și alte jocuri clasice 777. La fel, vă sfătuim să încercați norocul cu sloturile book of ra, gladiator și sizzling. Cunoscătorii gamblingului românesc foarte mult adoră slot machines care au imagini cu fructe și alte imagini delicioase. Analizele unor astfel de jocuri, care conțin fruits pe role, sunt postate pe portalul Multă Baftă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*