Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jucaţi aici Jack Hammer!

Un număr mare de oameni iubesc să citească și chiar colectează benzi desenate. Fanii genului detectiv în literatură sunt foarte numeroşi deasemenea. Este întotdeauna interesant de a cunoaşte o poveste și sfârşitul acesteia. Cu cât este mai complicat cazul, cu atât este mai interesant de citit povestea despre actorii implicaţi, care îşi pun viața în pericol pentru a cunoaște adevărul. Benzile desenate şi detectivii rareori se intersectează. Din această cauză se apreciază mai mult benzile desenate despre super eroi. Noile jocuri slot de la compania Net Entertainment pe care le puteţi găsi pe multabafta.com vă vor oferi o experienţă de joc unică. Aceast companie a reuşit să ofere jucătorilor jocuri slot gratis Jack Hammer combinând istoria marelui erou cu benzile desenate în stil detectiv.

Jack-Hammer-slot-netent-ss

Jack Hammer pe Multă Baftă

Simbolurile acestor jocuri slot machine sunt create în stilul anilor 30, atunci când lumea era condusă de gangsteri super cool, îmbrăcaţi foarte elegant. Pe ecranul acestor jocuri slot machine gratis vom vedea benzi desenate animate, o căror imagini se mută în tobele acestor aparate de joc online gratuite, oferindu-ne plăcere și premii în bani reali. Printre personajele la jocuri slot gratuite vom vedea în cea mai mare parte pe Jack Hammer, o bombă, un balon cu otravă, un telefon care sună, o urmărire și multe altele. Jocuri gratis slot netent Jack Hammer le puteţi juca chiar acum fără download la noi pe site.

Simbolurile în jocuri casino slot

Simbolul Wild în jocuri slot free este imaginea unei explozii. De asemenea, în cazul acestor sloturi games s-a folosit pentru prima data așa-numitul Sticky-simbol. Acesta este un simbol care rămâne pe rolele aparatului de joc în timpul unui spin, mărind șansele la câștig. Mai există încă un simbol, reprezentând o bombă, este capabil  a lansa runde de bonus cu rotiri gratuite. Încearcă-ți norocul în sala noastră de joc chiar acum

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*