Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Tales Of Krakow – Multa Bafta

Lumea de magie, locuită de creaturi misterioase, pline de secrete și comori ascunse. Daca eşti un fan de aventură fantastică în stilul de fantezie și misticism, aceste jocuri slot sunt pentru tine! Legendele despre dragoni cu aripi care scuipă foc, păduri minunate, zâne şi demoni reînviaţi au colorat aceste jocuri slot gratis, care pot fi jucate online, sunt gratuite, fără înregistrare şi download. Puteţi să vă distraţi cu ale noastre jocuri slot machine direct de pe site-ul multabafta.com
Tales Of Krakow- țara de premii fabuloase
Legenda spune că cavalerii care au luptat cu dragonii, i-au alungat în țările poloneze, unde monștrii care scuipă foc au găsit refugiu în palatul însuși diavolului. În aceste jocuri slot machine gratis jucătorul este în pericol, dar în cazul în care are noroc, el nu numai remâne nevătămat, dar de asemenea se îmbogățeşte. Doar dragonii păzesc urmașii lor și marile comori ale lumii interlope!

Tales-Of-Krakow-slot-netent-ss

Plonjați în atmosfera fascinantă a tradițiilor mistice ale Cracovia din Polonia cu jocuri slot gratuite, pentru a întîlni dragonii vii, elfii, zânele și însuşi pe Lordul Întunecimii – diavolul sumbru oferă jocuri gratis slot de la compania Net Entertainment numite Tales of Krakow (Cracovia History). Grafica, muzica magică şi multe alte posibilități fascinante oferă un sentiment incredibil doar datorită acestor jocuri casino slot nemaipomenite.

Jocuri slot free Tales of Krakow

Aceste aparate de joc fără download au următoarele caracteristici:

  • 5 role;
  • 30 de linii de plată;
  • joc bonus;
  • rotiri gratuite;
  • simbolul “Wild”;
  • jackpot de 7.500 de monede;

Un procent ridicat de victorii și gameplay distractiv – cu siguranţă vă vor plăcea aceste games sloturi netent şi veţi rămâne aici pe mult timp!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*