Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Vizita la parcul de distracții

Grafica uimitoare a games sloturi netent Thrill Spin împing utilizatorii de a vizita un mare parc de distracții online, unde să poată să se distreze la maxim cu familia sau prietenii. Este suficient de a începe jocul la aceste aparate de joc gratuite cu sau fără dowload pe Multa Bafta pentru a observa proiectarea colorată a acestora pe ecran:

Despre subiectul divertismentului pe multabafta.com ne aminteşte imaginea de fundal a acestor jocuri slot.

Thrill-Spin-slot-netent-ss

Pe imaginea de fundal a acestor jocuri slot gratis avem un parc mare cu o mulțime de atracțioane, în mare parte de tip american.

Partea de sus a ecranului la jocuri slot machine ne arată cerul înstelat, care parcă ne aminteşte că parcul de distracții virtual lucrează non stop.

Divertisment pentru toate gusturile

În timp ce jucaţi la jocuri slot machine gratis Thrill Spin, nu puteţi doar câștiga, dar, de asemenea, a vă bucura de cele mai bune atracțioane, degustări de înghețată delicioasă, şi să faceţi cunoștință cu clovni amuzanţi. Pe ecranul la jocuri slot gratuite poate apărea în orice moment vânzătorul de baloane amuzante. Acesta este un om în blugi negri și un tricou maro, care deține în mână baloane roșii și albastre, verzi şi galbene, albastre și violete, verzi şi portocalii, care pot fi eliberate în cer pe timp de noapte. Doar jocuri gratis slot Thrill Spin oferă o aşa distracţie online!

Utilizatorii acestor jocuri casino slot vor vedea roata dracului colorată. De la înălțime aceasta oferă o vedere excelentă a oraşului si a teritoriului parcului de distracții. Printre alte atracţii ale acestor jocuri slot free putem menţiona caruselul din lemn tradițional, care amintește de unicul divertisment disponibil în timpul târgurilor cu sute de ani în urmă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*