Jocuri Ruleta Online Free

RULETĂ ONLINE: CELE MAI POPULARE TIPURI LE GĂSEŞTI AICI

Fanii ruletei online îşi compară adesea impresiile cu impresiile unui joc de ruletă dintr-un cazino real. Mulţi preferă ruleta online gratis de la producătorul Net Entertainment, fiindcă beneficiază de o calitate superioară, ceea ce nu ne oferă un cazinou real. Jucătorii români pot să se familiarizeze cu ofertele casino online şi să se alăture distracţiei pe portalul Multă Baftă şi să joace jocuride  ruletă online gratis de la cei mai buni producători.

SCURTĂ DESCRIERE COMPARATIVĂ A JOCULUI DE RULETĂ

Există trei tipuri de jocuri de ruletă online:

  • Ruleta Americană (double zero). 38 numere
  • Ruleta Europeană (single zero).37 numere
  • Ruleta Franceză (single zero). Este predecesoarea celei europeane, are aceeaşi roată, dar dispunerea este diferită.
  • Ruletă ruseasca

Diferenţele dintre jocurile de ruletă sunt legate de:

  • Distribuţia numerelor pe roată
  • Câmpul de joc
  • Pariurile posibile
  • Anumite reguli speciale
  • Regulile de conduită la masa de joc, procedurile, jetoane şi aşa mai departe.

Pentru aceste aparate există peste 10 tipuri de pariuri cu diferite rapoarte pe bani reali, care trebuie investiţi pentru a câştiga. Jocurile au mici diferenţe referitoare la procedura de joc, strategie şi reguli. O descriere mai cuprinzătoare a acestora şi a altor jocuri de ruletă de la NetEnt găseşti pe portalul Multă Baftă. Tot aici poţi găsi descrieri pentru jocul de ruletă online gratis.

În mod tradiţional, jocul de ruletă americană este jucat cu jetoane colorate, cu ele făcându-se pariurile. Astfel de jetoane sunt cumpărate de la un dealer din joc. Odată ce jucătorul termină jocul, jetoanele sunt schimbate pe bani sau pe chiupiuri de bani. În cazinourile europene sunt folosite adesea jetoane standard pe care jucătorii le primesc într-o cutiuţă.

AVANTAJELE RULETEI ÎN CAZINOURILE ONLINE

Avantajul cazinoului la ruleta europeană este de 2,7%, în timp ce la ruleta americană este de 5,26% pentru toate pariurile, cu excepţia pariului de cinci numere, în acest caz avantajul fiind mult mai mare – 7,9%. În general, avantajul cazinoului este mai mic în cazul ruletei decât în cazul unor altor jocuri de noroc, cum ar fi sloturile, de exemplu. Ruleta online gratis se bucură de o popularitate extrem de crescută. Toţi fanii români ai jocului de ruletă gratis se gândesc cum să facă să câştige; astfel, au fost create cel puţin 13 strategii foarte populare pentru jocul de ruletă, cu toate acestea, elementul aleatoriu din jocul de ruletă online va oferi întotdeauna cazinoului un avantaj de 1,3-3,5%. Folosind o varietate de strategii în jocul de ruletă gratis, jucătorul poate schimba numai modul de dispersie a rezultatelor jocului. A-ţi însuşi toate aceste strategii de joc solicită mult efort şi antrenament. Cele mai populare strategii de ruletă sunt cele bazate pe sistemele d’Alembert, Donald Nathanson, Uayttekkera şi Martingale. În cazul în care jocul foloseşte o roată mecanică, precum la aparatele mecanice, în general, pot apărea defecţiuni mecanice la aceasta, fiind posibilă apariţia rezultatelor de tip non-aleatoriu. Astfel, într–un cazinou real, poţi aplica aceste strategii jocurilor de ruletă.