Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Big Kahuna Snakes: sub influența pasiunii.

Acest aparat povestește despre vrăjitorii kahuna, din Hawaii și Polinezia. Ei sunt implicați în predicția viitorului, se ocupă cu tratamentul oamenilor, cu impactul asupra naturii si au alte ocupații. Slot Big Kahuna Snakes , este o continuare a primei a seriei de astfel de jocuri casino slot. Numai că în el veți întâlni cu mult mai multe personaje amuzante

Descriere generală pentru jocuri slot machine Big Kahuna Snakes

Big Kahuna Snakes – este un joc slot de la Microgaming cu cinci role și 15 linii. Pe fiecare linie se poate pune de la 1 până la 20 de monede cu nominal de la 1 cent până la 1 dolar. Slotul oferă simboluri speciale, rotiri gratuite și jocuri de bonus, pe portal Multă Baftă .

Combinațiile câștigătoare în aceste jocuri slot free, sunt formate din 3, patru sau 5 simboluri identice pe o linie de plată activă. Ele trebuie să se afle în apropiere, începând de la prima rolă. Dimensiunea de plați în sloturi online, se calculează prin înmulțirea pariului de pe linie cu speciale de cote

Big Kahuna Snakes Microgaming jocuri slot screenshot

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis Big Kahuna Snakes

Pe rolele slotului Big Kahuna Snakes, figurează următoarele imagini:

  • băieți și fete indigeni,
  • maimuțică amuzantă,
  • mască
  • o mulțime de fructe tropicale

Wild – logo-ul Big Kahuna Snakes. Astfel de caractere în jocuri gratis slot, sunt plătite pe mari cote, dar ajută să constitui o combinație de alte imagini, înlocuind cele care lipsesc. Scatter – șarpe. Aceste simboluri în jocuri slot gratuite, apar doar pe prima, a treia și a cincea rolă. Două Scatter în joc dau câștig în valoare de un total de pariuri. Trei simboluri declanșează jocul bonus pe al doilea ecran. Informații suplimentare despre simbolurile sloturilor gratuite, găsiți pe portal Multă Baftă.

Decizie pentru jocuri slot Big Kahuna Snakes

Emulatorul este un slot machine solid de la Microgaming cu bonus games foarte interesante. O valoare deosebită în ea revine simbolurilor Wild și Scatter . Acesta este un joc cu un nivel mediu de dispersie, cu amuzante personaje și o mulțime de posibilități pentru câștiguri. Nu putem lăsa fără atenție și compania netent, care oferă cele mai bune jocuri slot machine gratis fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*