Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Old King Cole: o poezie copilărească

Frumusețea reala a seriei all best games de la Microgaming este că, atunci când unii lipesc destul de rigid poveștile originale pe care s-au bazat, compania adoptă o versiune un pic mai creativă. Old King Cole, nimerește ferm în această ultimă categorie, unde povestea tradițională e revizuită. Este un slot video cu 5 role și douăzeci de linii de plată, oferă un joc bonus captivant.

Producătorul de jocuri slot gratis este Microgaming – nume mare în industria gamblingului, bine cunoscut pentru români. Software-ul este prezentat în versiunea fără download, slotul poate fi accesat no depozit și fără a depune real money pe multabafta.com. Puteți juca întreaga gamă de sloturi din colecția de la netent pe portalul Multă Baftă, în regim free.

Jocuri slot machine gratis Old King Cole este o versiune modernă a unei povești vechi:

  • Pipa nu este obișnuită, ci o narghilea
  • Lăutarii au fost înlocuiți cu trei doamne frumoase cu chitare electrice
  • Regele însuși seamănă cu un hippy oarecum în vârstă, dar încă tânăr la inimă

Riviera Riches Microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri folosite în aparatul online Rhyming Reels-Old King Cole

Simbolul Wild în jocuri casino slot este logo-ul jocului. El poate înlocui orice alt simbol pentru a crea combinația câștigătoare și poate fi un simbol câștigător de la sine. Jucătorii români au nevoie de două logo-uri pe o linie pentru a câștiga o sumă egală cu 10 pariuri. Trei logo-uri vor câștiga o sumă de 100 de ori mai mare ca pariul, patru-de 500 de ori, iar cinci – vor aduce o sumă extremă de 2500 ori mai mare ca pariul.

Coroana Regelui în jocuri gratis slot este simbolul Scatter. Două sau mai multe coroane împrăștiate oriunde pe role, vor fi plătite. Trei, sau mai multe coroane vă vor recompensa cu 12 rotiri gratuite. Se adaugă un alt simbol – Wild (un compact disc) – se dau două simboluri Wild în timpul rotirii gratuite pentru mai multe șanse de câștig, chiar și în regimul for fun. Aici pe role nu figurează fruits.

Pentru jucătorii români online games mobile aplică un multiplicator de până la x7 pentru a apuca un jackpot cât mai mare. Multă Baftă vă recomandă o serie de sloturi lucky cum ar fi: sizzling, book of ra, gladiator, jocuri clasice cu 777 și jocuri cu fructe, care pot fi jucate pe portal.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*