Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:9
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Scatter, Multiplier

Big Kahuna: maestru cunoștințelor secrete

În Hawaii, Polinezia, Africa și America de Sud trăiesc șamanii, numiți Kahuna. Ei interpreteze dansurile rituale, tratează localnicii, provoca ploi și prezice viitorul. Acestor vrăjitori este dedicat slotul gratuit al companiei Microgaming, Big Kahuna.

Descriere generală pentru jocuri slot machine Big Kahuna.

În jocuri gratis slot, Big Kahuna sunt cu cinci role și 9 linii de câștig. Miza pe linie poate varia în intervalul de cinci cenți până la zece dolari. Doar la spin se permite de a pune la nouăzeci de dolari.

În joc, există caractere speciale și runde de bonus. Premiile la aparate, sunt efectuate în combinațiile de trei simboluri identice pe o linie de plată activă.

Big Kahuna Microgaming jocuri slot screenshot

Caractere întâlnite în jocuri slot free Big Kahuna

Wild – este logo-ul emulatorului Big Kahuna pe portalul Multă Baftă. El formează în jocuri slot machine gratis, combinație cu mari cote (de plată merge chiar și un Wild) și, de asemenea, este abil de a înlocui lipsa de imagini de fructe și mure. El nu poate înlocui șamanul, iguana sau caractere special.

În jocuri slot gratis simbolul Scatter este o maimuță. Aceste simboluri sunt plătite indiferent de poziția lor pe role și numărul de linii active. Din două Scatteruri pe ecran obțineți un premiu în valoare de trei, zece, douăzeci și cinci sau o sută de mize generale de pe spin (două, trei, patru sau cinci caractere)

Bonus – simbolurile bonus în slot sunt două: vulcan și masca. Fiecare dintre ele declanșează o rundă bonus în game online. Pentru aceasta, pe linia activă conform normelor generale trebuie să fie format dintr-o combinație de 3 sau mai multe astfel de imagini în joc.

Decizie pentru jocuri slot de la Microgaming

Jocuri casino slot au o serie de avantaje, printre care deosebit de dornic este de evidențiat existența a două jocuri bonus cu mari premii, bune cote și o interfață ușor de utilizat. De fapt, singurul dezavantaj al slotului Big Kahuna, este capacitatea limitată a simbolului Wild, care poate înlocui doar o imagine de fructe. În rest, slotul este foarte fermecător, la fel ca și jocuri slot gratuite oferite de netent fără download pe portalul multabafta.com.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*