Million B.C.  Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Free spins, Scatter Symbols, Bonus Feature

Slotul 2 Million B.C provoacă o rafală emoții.

Viața omului primitiv este plină de dificultăți și de risc. Dar femeile rămân femei în toate timpurile, și, în afară de setul standard de consumabile, persoana preistorică trebuie să obțină chiar și bijuterii – de exemplu, diamante de dimensiuni deosebit de mari, pentru a o poseda, poate merge chiar la toate, chiar și la aventuri periculoase și la o confruntare cu un tigru.

2-Million-B.C.-multabafta-slot-ss

Caracteristicile și stilul folosit in jocuri slot machine gratis 2 Million B.C de la Betsoft

Jocuri slot machine 2 Million B. C. este atât de original, care la prima vedere nici nu pare a fi jocuri slot. Numerotarea liniilor de câștig scăpat de sub suculentele frunze de pătrunjel, pe toate laturile ecranului vizibile luxuriante ramuri de vegetație preistorică, precum și toate butoanele sunt executate în formă de pietre. De înaltă calitate grafica animată din jocuri slot gratis vă permite să efectuați o călătorie virtuală în timp interesantă și periculoasă. Pentru a verifica acest lucru personal, fără a cheltui un ban la pariuri, jucați la jocuri slot gratuite 2 Million B. C. online. Toate opțiunile sunt disponibile în probe infinite.

Pe tambururile la jocuri gratis slot în mod constant apar atributele vieții primitive:

  • produse Ceramice,
  • femeia primitivă,
  • Roata de piatră și nu numai.

Pentru fiecare combinație câștigătoare jucătorul primește fix câștig în mărime de la 10 până la 500 de credite (în funcție de tipul de coeficienți și a numărului de caractere implicate în ea).

O sesiune de o vânătoare de diamante la jocuri casino slot 2 Million B.C

Dacă în jocuri slot free va apărea trei sau mai multe imagini de Diamante simultan, jucătorul primește nu numai o mare recompensă bănească, dar acces la un desiș de pădure, unde va avea loc lupta tigrul pentru dreptul de a deține mărgăritarul.

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*