Dr. Jekyll Mr Hyde Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild symbol, scatter symbol, multiplier, bonus game

Slotul Dr. Jekyll & Mr. Hyde provoacă o rafală emoții.

“Dr. Jekyll și Mr. Hyde” – jocuri slot machine gratis 3D produse de celebra companie Betsoft Gaming. Există în aceste jocuri slot cinci tambururi și trei rânduri de imagini. Linii active în cantitate de treizeci, dar puteți folosi orice număr de ele. Schema aranjamentului este disponibilă într-un tabel special.

Dr.-Jekyll-Mr-Hyde-multabafta-slot-ss

În jocuri slot machine Dr. Jekyll & Mr. Hyde se poate bucura de simboluri cu funcții speciale, caracteristici bonus originale, runde de bonus, un joc de risc și alte opțiuni.

Combinațiile plătite în aceste jocuri slot gratis se formează conform normelor standard. Pe liniile active trebuie să se alinieze mai multe imagini identice. Totodată ele trebuie să cuprindă o bandă continuă de la prima rolă din stânga. În aceste jocuri slot gratuite fiecare secvență este plătită doar pentru caracterele cele mai valoroase.

Caractere întâlnite în jocuri gratis slot Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Pe fanta tambururilor în aceste jocuri casino slot sunt arătate, desigur:

  • cele două entități ale protagonistului,
  • polițistul,
  • cheia în lăcată,
  • un șemineu,
  • un jurnal
  • și un ziar cu știri despre un incident sângeros.

În primul rând, să vorbim despre vasele cu lichid roșu și albastru, care cad doar pe a doua și a patra role. Prima activează runda de rotiri gratuite.

Logo Dr. Jekyll & Mr. Hyde în jocuri slot free apare pe primul, al treilea și al cincilea tambur. Acesta înlocuiește imaginea lui Dr. Jekyll și Mr. Hyde, și, de asemenea, participă la formarea de combinații de caractere care declanșează opțiunea bonus.

Concluzie

Este un model splendid. Este bun în toate privințele: grafică, funcționalitate, interfață și așa mai departe. Trebuie să remarcăm, de asemenea, protagonistul, care vă va face companie, ce apare pe ambele părți ale ecranului.

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*