Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:5
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Scatter Symbol, Multiplier

Gopher Gold: jucați pentru a obține aurul din mină

Acest slot de la Microgaming va aduce bucurie la toți iubitorii de combinații cu plăți uriașe. Dacă aparțineți acestei categorii, bun venit în jocul gratuit fară download Gopher Gold. Slotul este similar cu jocurile clasice, dar are mai multe nuanțe.

Gopher Gold microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot Gopher Gold. Descriere

În jocuri slot machine gratis Gopher Gold sunt cinci role și cinci linii de câștig. Dar un număr atât de mic de linii, nu împiedică la obținerea sumelor plăcute de bani. Combinațiile câștigătoare de pe liniile de câștig în aceste online games sunt formate din mai multe simboluri identice.

Aceste caractere rezonează cu tema exploatării aurului, puteți vedea imagini, cum ar fi:

  • cărucior
  • lampă
  • alege
  • dinamită și simbolurile cărților de joc

În jocuri slot machine Gopher Gold, a lua parte la jocul de risc este imposibil. În modul Demo funcționează aceleași criterii, care de fapt, funcționează și la parierea în timpul jocului obișnuit.

Caractere întâlnite în jocuri slot free Gopher Gold

Simbolismul jocului complet corespunde temei de bază ale jocuri slot Gopher Gold — căutarea aurului. Pe ecran veți vedea un sac cu lingouri, lanternă, camion, cu metal prețios, o lopată. De asemenea, aici sunt prezente imaginile cărților de joc (de la zeci la as).

În jocuri slot gratuite Gopher Gold nu există un simbol Scatter, iar în rolul caracterului Wild îl îndeplinește logo-ul brandului. El nu formează nici un fel de combinații, dar înlocuiește toate celelalte imagini.

Bonusurile în jocuri slot gratis

Joc bonus distractiv în jocuri casino slot Gopher Gold nu este disponibil. Slotul nu dispune nici de free spins.

Pe scurt, dacă vizitatorul dorește să joace la slot gratuit care nu are reguli complicate, atunci este timpul să se familiarizeze cu Gopher Gold de la Microgaming ! Încercați-l pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com si veți primi o satisfacție nemaivăzută, devenind mai bogat! Așa scopuri urmărește și netent în sloturile sale online. Gopher Gold va fi pe placul tuturor!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*