Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Girls With Guns II: aventuri periculoase cu pretty fetițe

Babes fierbinți de data această, ar trebui să merge în jungla columbiană. Compania Microgaming, vă invită să aderați la o operațiune secretă de a distruge un lord de droguri majore. Precum și o echipă de fete frumoase și prin cea mai periculoasa junglă, huligani ale mafiei de droguri, o armă mortală și aventurile incitante.

Girls With Guns Frozen Dawn microgaming jocuri slot screenshot

Descriere pentru jocuri slot Girls With Guns II

În jocuri slot machine  gratis Girls With Guns II, nu există nici linii de plată clasică, dar există 243 de moduri de formare a combinațiilor. Joaca pe slot machine Girls With Guns II este posibilă cu pariul total în multiplu de treizeci de cenți. În jocuri slot free Girls With Guns II pe spin se permite a pune treizeci de centi la șase dolari. Jocuri slot gratis Girls With Guns II au:

  • rotiri gratuite
  • caractere speciale și așa mai departe
  • Riscant jocuri aq nu nu există. Mai multe aflați pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com

Caractere întâlnite în jocuri casino slot Girls With Guns II

Rulând jocuri slot gratuite Girls With Guns II, va întâlniți cu membri ai unui detașament special, al cărui nume sunt Catherine, Maria, Kira, Alex, Zoe si Jesse. De asemenea, pe rolele de aparate sunt descriși lord al drogurilor, mercenarii săi, vila în junglă și simboluri denumiri de carti de joc.

Wild în jocuri gratis slot Girls With Guns II apare pe toate rolele în dungi și formează combinații în sine, și de asemenea, înlocuiește dacă este necesar, alte poze (cu excepția Scatter). Scatter în games online sunt plătite, indiferent de locatia de pe ecran, iar suma câștigată este considerat a fi de o rată general. Trei sau mai multe Scatter dau dreptul la cincisprezece rotiri gratuite de, în momentul în care una dintre role este complet ocupată de un simbol Wild.

Rundele bonus tematice în jocuri slot machine Girls With Guns II nu sunt disponibile.

Dacă vorbim despre componenta tehnică, astfel de video-sloturi în gama companiei Microgaming, sunt destul de mult timp. Dar iată o temă neobișnuită, sincer vă va bucura, pe portalul Multă Baftă. Nu avem dreptul să ocolim vestitul producător netent, care ne bucură cu sloturi fascinante și disponibile fără download, care produc o excelentă impresie în toate privințele.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*