Greedy Goblins betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Round, Free Spins, Scatter Symbol, Wild Symbol

Greedy Goblins: deveniți mai bogat imediat.

Goblins personaje al mitologiei de Vest, care trăiesc în mod tradițional în peșteri adânci, pentru că nu pot tolera lumina soarelui. De obicei, ei reprezintă creaturi foarte urâte de diferite înălțimi, cu picioare dezvoltate în mod disproporționat, urechi lungi, cum ar fi urechile unei pisici si gheare lungi.

Slotul Greedy Goblins aparține grupului de jocuri slot cu cinci tambururi, lansat de compania BetSoft Gaming. Acestea sunt jocuri slot gratis foarte aprinse și interesante care merită atenția tuturor iubitorilor de jocuri slot machine gratis de înaltă calitate. Jocuri slot machine povestește despre confruntarea elfilor înțelepți și spiridușilor. Greedy Goblins oferă câștiguri pe treizeci de linii (poate fi activat orice număr dintre ele).Greedy Goblins netent jocuri slot screenshot

Simboluri speciale în jocuri slot gratuite Greedy Goblins sunt: sălbatic (căsuța de lemn), rotiri gratuite (inscripția Welcome to Flania), Coin Drops (monede de aur) și Bonus (carte de magie).

  • Wild înlocuiește alte imagini, cu excepția simbolurilor speciale și jack-potului.
  • Rotiri gratuite nu sunt legate de linii active. Trei, patru sau cinci dintre aceste imagini aduc premii de, respectiv, două, zece sau cincizeci de mize comune, precum și lansarea de zece, cincisprezece sau douăzeci și cinci de rotiri gratuite la miza actuală.
  • Coin Drops în jocuri gratis slot este folosit pentru a porni mini-jocuri bonus. Când două dintre aceste imagini cad oriunde pe role, spiriduși intră pe ele și începe să colecteze monede. În loc de monede colectate cad noi simboluri.
  • Bonus apare doar pe a doua și a patra role. În cazul în care pe ecran la jocuri casino slot Greedy Goblins apar doua imagini de acest gen, runda bonus începe.

Concluzie

Jocuri slot free sunt tari din toate punctele de vedere. Acesta oferă un set excelent de caracteristici interesante și jack-pot progresiv. Combinațiile sunt formate foarte des, și multe dintre ele sunt plătite la cote decente.

Aparatul de joc Greedy Goblins este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate de joc faceți clic: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*