Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jucaţi aici Spellcast online!

Magia și vrăjitoriele, a căror cunoaștere ascunde atât de multe descoperiri incredibile excită imaginaţia omenirii din timpuri imemoriale. Chiar și printre scepticii cei mai categorici și materialiști se vor găsi mulți care doresc să cunoască sau cel puțin să privească cu un ochi spre viitor și să învețe câteva vraje pentru a atrage norocul de partea lor. Portalul Multa Bafta pe multabafta.com vă va ajuta în această misiune deloc uşoară cu aparate de joc netent fără download Spellcast.

Spellcast-slot-netent-ss

Descrierea aparatului de joc Spellcast

Jucând aceste sloturi gratuite veţi avea parte de fulgeri luminoşi pe un cer albastru închis și violet, veţi vedea un castel misterios, probabil plin de lilieci, iar ecranul de joc se va încadra cu pietre gri și imagini de tip Warlock – aceasta este ceea ce veţi întalni jucând slot games machine Spellcast. Pentru mai mult farmec, aceste jocuri slot NetEnt sunt înfrumuseţate cu diverse imagini şi caractere, sunt pline de sunete misterioase, muzica de fundal este deasemenea intrigantă iar atunci când jucând jocuri slot gratis de nicăieri va apărea un râs sinistru, “vraja” va deveni şi mai misterioasă și chiar un pic înfricoşătoare. Însă unui jucător experimentat cu astfel de jocuri slot machine, nu îi va fi frică şi va juca şi câştiga în continuare cu aceste jocuri slot machine gratis.

Interfața jocuri slot gratuite Spellcast

Pentru a învăţa complexul de arte magice ale acestor jocuri gratis slot nu trebuie să strănutați pe paginile cărţilor de magie prăfuite, dar doar să exploraţi butoanele panoului de control la jocuri casino slot:

  • Butonul Bet Lines activează numărul dorit de linii de plată
  • Bet Level a jocuri slot free va expune numărul de monede
  • Reglați valoarea nominală a monedelor cu butonul Coin Value.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*