Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Girls With Guns Frozen Dawn: distracție cu pericol

După lansareaa jocului Girls with Guns: Jungle Heat, compania Microgaming a decis să continue această serie, lansând cea de-a doua parte — Frozen Dawn. Personajele principale din jocul online, un grup de fete neînfricate de destinație specială, continuă să acționeze ștergând criminalii de pe fața pământului.

Girls With Guns II microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot Girls With Guns Frozen Dawn. Descriere

Slotul Girls with Guns II – Frozen Dawn a primit caracteristici similare, ca și predecesorul său: 5 role, 3 rânduri de caractere și 243 linii de plată. În jocuri slot machine gratis Girls with Guns II, utilizatorul poate schimba nominalul monedelor pe Multă Baftă, a căror valoare se află în limitele de la 0.01 $ până la 0.05 $, iar valoarea totală a mizei pe rotire ajunge la 22.50 $.

Combinațiile câștigătoare în jocuri slot free, sunt formate prin coincidența simbolurilor, începând cu prima rolă din stânga. În acest caz, câștigul maxim pe linie poate este acel înmulțit la coeficientul de х2250. În aparatele online există și opțiunea de joc pe interes.

Caractere întâlnite în jocuri casino slot Girls With Guns Frozen Dawn

De bază simbolurile slotului gratuit au rămas aceleași:

  • Katherine
  • Maria
  • Kira
  • Alex
  • Zoe și Jess

În legătură cu schimbarea locației, acestea au fost echipate în forme noi de iarnă și au primit noi tipuri de armament.

Wild-ul în online slot games este prezentat de un simbol care ilustrează logo-ul jocului, care este abil de a substitui alte caractere pe parcursul jocului. Wild Special — simbol, cu imaginea unei dintre personajele principale din slot. Scatter – reprezentă un sistem satelit, se plătește oricând indiferent de locație și combinațiile formate cu alte personaje, dacă se încadrează în terenul de joc în cantitate de 2 sau mai multe.

Scurte rezumări cu privire la jocuri slot gratuite Girls With Guns Frozen Dawn

Seria Girls with Guns poate fi numită semnul distinctiv al companiei Microgaming. Cea de a doua parte a acestui joc, a fost nu mai puțin populară decât prima pe Multă Baftă, Dacă luăm în considerare faptul că dezvoltatorul a adăugat caracteristici și jocuri bonus noi, rezultatul acestei munci poate fi văzută cu ochiul liber. Astfel de mult vă poate bucura și netent, care vă oferă jocuri fără download. Încercați chiar acuum!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*