Phoenix and the Dragon Microgaming jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Phoenix and the Dragon – legendă pe cinci role

Puteți să vă testați norocul jucând online jocul Phoenix and the Dragon folosind de opțiunea no depozit sau să jucați pe bani reali (real money). De asemenea, puteți să jucați pe Microgaming în versiunea de joc Flesh, fără download. Dezvoltatorul jocului este Microgaming, o companie valoroasă în lumea gambling-ului actual. Ca în all the best games găsim în jocul propus un subiect unic, iar grafica și sunetele respectabile.

Phoenix and the Dragon – jocuri slot gratis cu cinci role, douăzeci și cinci linii, trei rânduri de imagini pe ecran și o gamă largă de funcții. Pe parcursul jocului la jocuri slot machine gratis Phoenix and the Dragon se poate folosi de la una până la douăzeci și cinci linii active. Pariul pe fiecare poate fi de la una până la douăzeci de monede. Pe spin se adoptă până la o sută dolari. Câștigătoare în video-slot Phoenix and the Dragon sunt considerate lanțurile de caractere succesive, care trebuie să se afle pe o linie activă.

Phoenix and the Dragon Microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri folosite în aparatele online

Acestea sunt imaginile dragonului și fenixului, care sunt simboluri bonus. Pe role, sunt desenate hieroglife și simbolurile cărților de joc, simbolurile speciale sunt Wild (in și ian)și Scater (logo-ul jocului).

  • Wild poate să le înlocuiască în combinații alte imagini. În acest caz se dublează plățile.
  • Scatter se plătește în orice poziție.

Runda bonus în jocuri slot gratuite

Jackpot-ul și bonusurile sunt un supliment plăcut la joc. Runda bonus începe, când dragonul și fenixul, simultan, apar pe prima și a cincea rolă. Trebuie să alegeți un personaj, care, în opinia dumneavoastră, va câștiga lupta.

Dacă alegeți fenixul, și el va câștiga, veți obține 8 rotiri gratuite. Un fenix ratat vă va oferi 4 spin-uri. Dacă alegeți dragonul, vă veți implica în jocul bonus, în care va trebui să găsiți norii după care sunt ascunse plățile. Dacă va câștiga dragonul, câștigurile vor fi dublate.

Concluzii pentru jocuri gratis slot

Phoenix and the Dragon este un slot video cu disponibilitatea jocului ‘for fun’, cu caracteristici interesante, de înaltă calitate grafică și cu alte avantaje. Acest joc și altele pot fi exersate în regim free pe portalul Multă Baftă. Aici puteți găsi jocuri de la cei mai respectați producători ca Microgaming, netent ș.a. Se propun jocuri de orice tip și tematică – pentru începători (lucky 7, Island) clasice (de tipul 777), cu fructe (sizzling hot, fruit cocktail), piramide (book of ra, Aztec goold), gladiator ș.a. (unele sunt disponibile pe dispozitivele mobile)

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*