Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol

Cosmic Invaders: slot pentru cei care doresc să salveze pământul.

Printre pământeni sunt mulți care cu nerăbdare așteaptă întâlnirea cu extratereștrii. Jocuri slot free oferă așa posibilitate! Dar cine a spus că contactul va fi neapărat pașnic? Scriitorii SF cât și oamenii de știință nu sunt atât de optimiști în previziuni. Există credința populară că străinii pot fi ocupanți, care vor ajunge pe Pământ, pentru a capta și de a face a lor de colonie.

Cosmic Invaders Microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot și descrierea lor

Cosmic Invaders – jocuri slot machine cu 5 role și trei rânduri de imagini de pe ecranul principal de joc, treizeci de linii, simboluri speciale, premii de spins, runde bonus și alte funcții. Jocuri gratuite la cote de pariuri nu sunt.

Joaca pe jocuri slot gratis “Cosmic Invaders” poate fi orice număr de linii active disponibile. Rata pentru fiecare dintre acestea este aleasă de utilizator. Acesta poate atinge suma de la zece monede de 0,01, 0,02, 0,10, 0,10, 0,20, 0,25 dolari. Se primește, că de la o rundă se ia de la șaptezeci și cinci de dolari. Mai mult despre mizele oferite de Microgaming se poate afla pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratuite.

Prin rularea video-slotului , vă veți întâlni cu extraterestrii veseli, care figurează pe role, neobișnuite adaptare, planete îndepărtate. Wild apare pe rolele aparatului, formează o combinație de reguli generale, dar de asemenea, inlocuieste alte imagini aflându-se în poziția potrivită.

Scatter în jocuri slot machine gratis – trei, 4 sau 5 astfel de simboluri, prinse pe ecran, dau o plată în mărime de una, două sau cinci sumare de pariuri.

Jocuri slot și bonusurile oferte.

În runda de joc online va fi necesar să alegeți extratereștrii la ghici, primind pentru ele plată. Suma în games, este calculată cu privire la rata totală.

Decizie cu privire la slot

Deși aceste jocuri casino slot nu produc o impresie grafică strălucitoare sau cu elemente originale, joaca pe ele sunt interesante datorită varietății de opțiuni. Cu ce se pot lăuda toate sloturile emise de Microgaming și netent. Pe scurt, un model bun, disponibil pe portalul Multă Baftă fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*