Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Gothic: pentru toți cei împătimiți de romantismul lumii întunericului

Determinat în funcție de apartenență slotul online Gothic este destul de neobișnuit. Se poate spune un singur lucru – el nu este dedicat thrillerului “Gotica”, care a fost lansat pe ecrane in anul 2003. Un avantaj real celor, care preferă stilul gotic, Microgaming oferă jocuri slot machine gratis, Gothic.

Gothic microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri slot free Gothic. Descriere

În jucuri slot machine Gothic, aveți la dispoziție cinci role, pariul pe care poate fi de la una la zece monede in valoare de la un cent la un dolar. De pariul maxim este întotdeauna fixat un coeficient de multiplicare la douăzeci și cinci. Pe spin se adoptă până la două sute cincizeci de dolari.

Tradiționale linii active în jocuri slot machine Gothic lipsesc. Combinațiile câștigătoare sunt formate din trei sau mai multe imagini identice, situate oriunde pe cilindrii vecini, începând cu primul. Mai multe despre games online și producătorii lor, aflați navigând pe paginile portalului Multă Baftă de pe multabafta.com.

Caractere întâlnite în jocuri gratis slot Gothic

O fată brunetă, un om cu un pahar, un corb negru, lumânarea arzând și scripturi gotice, cu litere și cifre de cărți de joc de la nouă la as.

În video slotul Gothic acționează două caractere speciale:

  • Simbolul Wild in aparatul online este necesare pentru a înlocui alte obișnuite imagini în combinații
  • Simbolul Scatter în joc se plătește de pe orice poziție. Trei, patru sau cinci astfel de simboluri asigură plata în mărime de două, zece sau cincizeci de pariuri comune pe spin

Bonusurile în jocuri slot gratis Gothic

În runda bonus în pe ecran vor apărea pietre prețioase, pe care veți avea nevoie a le alege într-o ordine aleatorie. Pietrele în jocuri casino slot Gothic ascund în sine câștiguri de diferite dimensiuni. Faceți clic pe ele, până când nu veți obține cuvântul Collect. După această rundă se va termina cu primirea tuturor câștigurilor colectate.

Decizie cu privire la jocuri slot gratuite Gothic

Video slot gratuite Gotic arată destul de impresionant, dar nu foarte plăcut cu privire la funcțiile de joc. Încercați acest video slot fără download, după care veți fi capabili de a exprima propria opinie despre Gothic. Pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com există o multime de sloturi de la netent la fel de minunate ca și cele de la Microgaming.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*