Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Pacific Attack sloturi online

Aparate de joc netent fără download Pacific Attack sunt cea mai bună alegere pentru pasionații de games sloturi gratuite bazate pe teme militare. Va trebui să faceţi un atac Pacific pentru a câștiga lupta pe multabafta.com. Aceste jocuri slot au cinci tambururi şi 15 linii de plată. Începe atacul la aceste jocuri slot gratis cu o simplă apăsare a unui buton pe site-ul Multa Bafta!

Pacific-Attack-slot-netent-ss

Plățile Pacific Attack online

Obține puncte în plus pentru simbolurile cu imagini de mine balistice și copertine jucând jocuri slot machine Pacific Attack! Cinci simboluri cu parașutişti vă garantează de asemenea un număr maxim de puncte la aceste jocuri slot machine gratis. Simbolurile cu ordinuri oferă plăți mai mici, dar cu toate acestea, frecvența căderii acestora asigură că totalul câștigurilor va fi  mare. Colectează cinci simboluri de joker într-o singură linie și obține 5000 de puncte în plus pentru a juca la jocuri slot gratuite Pacific Attack!

Caracterele speciale ale jocului

Colectează trei simboluri bonus într-o singură linie și primeşte un joc suplimentar. Simbolul Joker (simbol Wild) al acestor jocuri gratis slot cu imaginea unui pilot de sex masculin înlocuieşte toate celelalte simboluri pentru a crea combinaţii câştigătoare. Dar amintiți-vă, acţiunile acestui simbol nu se aplică a simbolurile bonus și simbolurile Scatter. Colectează 5 simboluri Scatter și obține 200 de puncte și 30 de rotiri gratuite pentru jocuri casino slot Pacific Attack!

4 simboluri Scatter oferă 50 de puncte și 20 de rotiri gratuite; 3 simboluri Scatter – 10 rotiri gratuite și 4 puncte, iar 2 simboluri Scatter oferă 2 puncte pentru aceste jocuri slot free.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*