Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Free Spins

Jocuri Slot Evolution. Prezentare generală

Jocuri slot gratis Evolution – nişte aparate de joc online fascinante care oferă o mulţime de oportunităţi: bonusuri, premii şi multe alte oferte. Aceste jocuri slot machine ies în evidență printre toate maşinile de joc cu designul său unic, oferind o poveste interesantă și o interfață intuitivă. Utilizatorii acestor jocuri slot machine gratis se distrează la maxim pe multabafta.com. Astfel, jocuri slot gratuite Evolution ne spun povestea unui anumit animal fantastic, care la prima etapă este un «Primo Blobulus» – un organism unicelular simplu, și în ultima – «Draconius Rex» – o veveriţă neobişnuită cu aripi.

Evolution-slot-netent-ss

Aparate de joc Evolution gratuite

Aceste jocuri gratis slot cu 5 role se rotesc de sus în jos, și au 25 de linii de plată, iar pe fiecare dintre ele se poate paria de la 1 la 10  credite. Astfel, pariul maxim al acestor jocuri casino slot este de 250 de credite. Jocul în sine are loc în trei runde și oferă jucătorilor un avantaj suplimentar – funcția Evolution ce mărește foarte mult şansele  la victorii mari. Aici, pe Multa Bafta, aveţi posibilitatea de a juca la aceste sloturi games netent fără înregistrare şi fără download.
Câştigurile pentru anumite combinații vor fi efectuate strict în conformitate cu tabelul de plăţi special. Cu toate acestea, se plăteşte doar cel mai mare câștig de pe o anumită linie, iar premiile paralele de pe celelalte pariuri se totalizează. Pentru a vedea tabelul de plăţi pentru un caracter special, jucătorul trebuie să facă clic pe acesta în timpul jocului.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*