Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol

Cherries Gone Wild: veselie cu gust de vișină

Video slot Cherries Gone Wild – aceasta este o încercare reușită a dezolatorilor, de a combina simbolurile obișnuite pentru așa-numitele jocuri cu bandiți ciungi, cu o mulțime de linii funcționale.

Cherries Gone Wild Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri casino slot

Cherries Gone Wild – sunt aparate de la Microgaming, cu 5 role cu treizeci de linii active , numărul nu poate fi schimbat, și trei rânduri de simboluri pe ecran. În afară de imaginile obișnuite care alcătuiesc combinația cu privire la normele generale ale jocului au produs speciale și rotiri gratuite cu opțiuni avansate.

Dividendele acumulate pe un lanț continuu în jocuri slot gratuite, sunt alcătuite din mai multe imagini identice pe o linie activă. Astfel, în joc ar trebui să înceapă de la prima rolă din stânga, iar în fiecare secvență se bazează doar combinație câștigătoare pentru mai matură.

Caractere întâlnite în jocuri slot free

Pe rolele de joc veți vedea un șapte de culoare roșă, verde și albastră, pepene verde, prune, portocale, un clopot și o bandă – BAR. Wild înlocuiește alte imagini, cu condiția în care acest lucru este neapărat. În jocuri gratis slot el merge dungi și poate ocupa o rolă.

Free Spins cade pe cele trei role din mijloc. Când trei, patru sau cinci simboluri scatter in game, apar simultan în orice poziție se începe free speens. Miza pe ea se face de jucătorul cazinoului online, pe multabafta.com. În jocuri slot în timpul free speens pe ecran apare mai des, simbolul Wild. Această rundă nu se prelungește.

Bonusurile în jocuri slot machine gratis

Cu excepția rotirilor gratuite, în video-slot Cherries Gone Wild, care este accesibil fără download, nu sunt runde de bonus.

Decizie pentru jocuri slot gratis

Sincer, pe comentatorii portalului Multă Baftă, acest model nu i-a impresionat nici cu grafica, nici cu un set de funcții, deși interfața este desigur, la îndemână și nimic mai mult. Cu toate acestea, asta este doar părerea noastră, care poate să nu fie asemănătoare cu a dumneavoastră. Dar totuși Cherries Gone Wild este de înaltă calitate la fel ca și jocuri slot machine oferite de renumitul producător, netent.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*