Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol

Feathered Frenzy: joc amuzant și vesel pentru ornitolog

Personajele din online video-sloturi Feathered Frenzy, care este prezentat publicului, de cunoscuta companie Microgaming, au devenit păsări tropicale. Cuiva dintre cititorii noștri acest slot machine, pot aminti de popular jocul Angry Birds, dar în mod clar el a fost creat din motivele ei.

Feathered Frenzy microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot Feathered Frenz. Descriere

În jocuri slot machine gratis Pene Frenzy, sunt cinci role video slot 3D, pe ecranul căruia imaginile sunt aranjate în trei rânduri. Joaca la sloturi este permisă în orice număr de linii până la douăzeci. Pe fiecare dintre ele se adoptă pariu în dimensiunea de la una la cinci monede. Intervalul lor tipic variază de la unul la cincizeci de cenți. În consecință, pe de spin în Feathered Frenzy poate fi pus la cincizeci de dolari.

În jocuri casino slot Feathered Frenzy există o varietate de opțiuni de jocuri de noroc, inclusiv:

  • caractere speciale de accesibilitate
  • rotiri gratuite
  • mai mulți multiplicatori și alte opțiuni utile, disponibile pe portalul Multă Baftă

Caractere întâlnite în jocuri slot free Feathered Frenzy

Pe ecranul la jocuri slot video Feathered Frenzy apar colorate păsări tropicale, dar de asemenea litere și cifre de aur, valorile nominale ale cărților de joc. Wild însuși formează combinații cu înalte cote de plăți și înlocuiește dacă este necesar, alte imagini, în afară de Scatter. Câștigurile de pe combinații, cu participarea Wild vor fi dublate în acest online aparat

Scatter în jocuri slot gratis formează combinații, indiferent de locația de pe ecran. Două, trei, patru sau cinci Scatter dau câștig în mărime de, respectiv, două, cinci, douăzeci sau o sută de pariuri comune.

Bonusurile în jocuri slot machine

Tematice runde de bonus în slot machine Feathered Frenzy nu există

Games Slot Feathered Frenzy este oferit pentru iubitorii de mari plăți, pentru că aici acționează nu numai mari cote, dar și mai mulți multiplicatori. Încă dezvoltatorii de sloturi Feathered Frenzy, Microgaming poate fi lăudat pentru cool 3D – grafică și personaje amuzante.

Ast fel de jocuri slot gratuite vă oferă și netent pe portalul Multă Baftă fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*