Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:12
Caracteristici: Wild symbols

Slot machine Wonky Wabbits – amintiți-vă de jucăriile din copilărie!

Amuzantele jocuri slot video oferă iubitorilor de jocuri de divertisment, de la renumita companie Net Entertainment, o posibilitate de a petrece timpul cu mare chef. Jocuri slot machine Wonky Wabbits, sunt dedicate, cum ne dăm seama vechilor jucarii din cârpă, care există în aproape fiecare casă.

Caracteristici generale pentru jocuri slot machine gratis Wonky Wabbits

Wonky Wabbits NetEnt jocuri slot screenshot

Jocuri slot gratis Wonky Wabbits – încă un reprezentant al familiei de jocuri slot gratuite cu cinci tambururi, de la Net Ent. Combinațiile câștigătoare în aceste video jocuri gratis slot se formează pe cincisprezece permanent active linii de plată, pe fiecare dintre care se depune două pariuri – zece monede cu valoarea nominală începând cu unul și terminând cu cincizeci de cenți.

Astfel, pentru a juca la jocuri casino slot este necesar de a depune pe rundă nu mai mult de 150 de dolari. Combinațiile plătite în jocuri slot free Wonky Wabbits sunt continuu situate pe o linie de plată activă în lanțuri de simboluri identice în cantitate de trei, patru sau cinci.

Formarea combinațiilor neapărat incepe cu primul sau ultimul tambur. Respectiv, din partea stângă spre dreapta sau de la dreapta spre stânga. Iată de ce, pe fiecare linie se depune câte două pariuri.

Caractere întâlnite în online netent games Wonky Wabbits

Toate simbolurile afișate pe ecranul aparatelor de joc, reprezintă jucării de cârpă în formă de legume și denumiri de carti de joc.

Imagine cu funcții speciale există doar una – Wild. Simbolul se localizează pe toate tambururile și dacă este necesar, înlocuiește orice alte elemente. Pe a doua și a patra poziție, el se extinde în dungi.

Aparut oriunde pe ecran la sloturi gratuite, Wild activează funcția Wild Duplicate. Simbolul se dublează cu scopul formării combinațiilor cât mai bune. Astfel, pe role, în același timp, poate să apară până la paisprezece Wild-uri.

Descrierea unor inscripții de pe panoul de control

  • Coin Value – determina valoarea fiselor
  • Auto Play – activarea unui număr de rotiri auto
  • Max Bet – spin pe miza maximă
  • Bet – pariul
  • Coins – numărul de monede disponibile
  • Win – suma premiului

Rezumări

După cum ați înțeles pe Multa Bafta vă așteaptă o mulțime de opțiuni profitabile. Nu este necesar de nimic, nici măcar de download, deci jucați chiar acum pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producător: NetEnt.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*