Viking Age Betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Viking Age – slot învăluit de mituri și legende.

Design Viking Age este foarte colorat și este realizat în stilul modern 3D,ceea e nu este foarte răspândit în jocuri slot gratis. Rolele de joc au un decor unic pe standul de piatră. Slot machine are 5 role cere permit să prezinte imediat cele 30 de linii, ceea ce sporește șansele jucatorului la jackpot.

Jocuri slot machine și caracterele de bază.

Toate personajele aparatului se potrivească subiectului și reprezintă un scut, navă, comoară, Sfântul Graal, un monstru, un topor, un războinic cu părul roșu și unul blond. Simbolul scatter este o hartă de teren, ceea ce înseamnă lansarea de rotiri gratuite la apariția lui pe role. Toate rezultatele în acest caz sunt multiplicate de trei ori.

Jocuri slot machine gratis de la Betsoft au o deosebire specifică, simultan cu mișcarea rolelor încep mișcarea sa și plățile pe care sunt imprimate coeficienții de multiplicare de câștig. Acesta, în combinație de succes poate ajunge la o sume foarte mari. Mai multe informații despre games găsiți pe portalul Multă Baftă.

Viking Age Betsoft jocuri slot screenshot

Bonusurile oferite în jocuri gratis slot

În jocuri slot există o mare varietate de opțiuni pentru plata bonusurilor, pe care le puteți proba absolut gratuit. Căpitanul Viking cu părul blond – cel mai plătit simbol . Cinci astfel de simboluri măresc câștigurile jucătorului de trei sute de ori.

Casca deschisă – trei sau mai multe simboluri deschid jucătorului o rundă bonus în care ei pot câștiga credite, sau pentru a primi rotiri gratuite.

Fata Ammy – simbolul bonus nr 2. Trei sau mai multe astfel de simboluri câștigate in jocuri slot gratuite, oferă jucătorilor free spines.

Arm wrestling – simbolul bonus nr.3. În runda bonus, care se deschide după căderea la trei caractere arm wrestling, jucătorul trebuie să ghicească care dintre viking va câștiga.

Scurte concluzii pe multabafta.com

Participând la jocuri slot free, veți simți nu numai un sentiment sporit de prevalența, dar și o mare bucurie datorită vikings antici, care sunt foarte amuzanți. Succesul său este garantat, nu numai datorită design excelent, dar datorită beneficiilor generoase.

Oricine are posibilitate să joace online in slot machine Viking Age fără download direct de pe portalul Multă Baftă. Cele mai superbe jocuri casino slot sunt prezentate, bine înțeles de Betsoft, în urma sa, netent are aceeași reputație in toată lumea.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*