Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Santas Wild Ride: sărbători fericite

Santas Wild Ride jocuri slot gratis de la Microgaming cu cinci role și 243 de variante câștigătoare, disponibile gratuit joc într-un cazinou online. Simbolurile în free games sunt prezentate prin imaginile lui Mos Craciun pe motocicletă, o halbă de bere, festive prăjituri, biscuiți, inscripțiile Polul Nord. Este povestea modului în care românii din lumea gamblingului sărbătoresc Crăciunul for fun și cu cadouri.

Santa's Wild Ride Microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri folosite în jocul mobil Santas Wild Ride

În jocuri slot machine gratis sunt multe simboluri tematice, care vă vor aduce multă bucurie și nu în ultimul rând, un profit foarte bun. Pentru o combinație de 3- 4 sau mai multe elemente asemănătoare, jucătorul va primi în video sloturi o recompensă în mărime de 2 – 800 rate. All game conțin doua simboluri principale:

  • Un simbol Wild în jocuri casino slot acționează logo-ul de joc Santas Wild Ride. Trei – cinci imagini măresc plată de 2 – 4 ori.
  • Scatter în jocuri gratis slot sunt cheile de la motocicletă. Momentul pozitiv a acestui simbol este prezența a 25 de rotiri gratuite. În descrierile de pe Multă Baftă găsiți mai multe detalii despre caractere și detalii jocurilor pe real money.

Bonusurile oferite de aparate Santas Wild Ride

Rundă de bonus în jocuri slot gratuite bucură cu extrem de profitabile oportunități. Un turneu special, care este activat după apariția pe teren a trei, patru sau cinci Scatter, acordă 25 rotiri gratuite jucătorilor români cu un multiplicator dubli. Dar acest joc de la Microgaming la fel ca și unele aparate de la netent nu oferă best jackpoturi. La fel, aceste sloturi sunt oferite fără download.

Concluzii pentru Santas Wild Ride

Toți românii iubesc să petreacă timpul bine și cu lucky, dar să riște cu proprii bani, nu este gata fiecare. Anume aceasta este cauza pentru care dezvoltatorii slotului permit joc no deposit, anume ast fel de reguli acționează și in jocurile clasice 777. Santas Wild Ride nu conține simboluri cu fructe, dar pe Multă Baftă sunt descries câteva sloturi cu fruits. Pe portal există recenzii la astfel de sloturi populare ca: sizzling, book of ra, gladiator – citește despre cel mai interesant.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*