Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming

Secret Admirer: o ghicitoare intrigantă

Secret Admirer un slot machine gratuit cu cinci role și nouă linii active, de la Microgaming, pe fiecare dintre care se poate paria de la un cent până la zece dolari. Pariul maxim pe spin în jocuri slot gratis, este de nouăzeci de dolari. Jocul online are rotiri gratuite și caractere speciale. Utilizatorii pot juca la jocuri slot machine gratis, pe o dublare a plăților pe care le primesc ca urmare a unui spin de succes. Runda de risc în all games de la Microgaming, este pusă în aplicare în forma sa cea mai simplă. Jucătorul trebuie să ghicească culoarea următoarei cărți din pachet.Jocuri Ca La Aparate Secret Admirer Microgaming SS - Multabafta.com

Simbolurile întâlnite în video slotul de pe Multa Bafta

Pe rolele de games sunt reprezentate: valentine, pandantive, parfume, trandafiri, precum și imaginile cărților de joc, care pot fi studiate pe multăbafta.com. În jocuri slot gratuite, sunt așa caractere:

  • Wild în jocuri gratis slot este o mască de bal. Acest simbol formează combinații cu cei mai mari coeficienți. Simbolul Wild în locul potrivit, poate înlocui orice alte imagini (cu excepția Scatter), și ajuta la obținerea câștigurilor.
  • Scatter în jocuri casino slot este un inel de aur cu diamant. Toate Scatter se plătesc, iar 2, 3, 4, și 5 simboluri Scatter dau câștiguri de, respectiv: două, șase, douăzeci și cincizeci de ori mai mari decât pariul pe spin.

Nu atât de des sunt întâlnite sloturi best, în care există caractere, plătite chiar singure. Iar aici astfel de caractere sunt două.

Jocul bonus prevăzut în aparat

Jocuri bonus, la fel ca și jackpot-uri in Secret Admirer nu există. Iar dacă doriți să încercați lucky, atunci încercați games gladiator, book of ra și sizzling. La fel vă putem sfătui să încercați și o mulțime de jocuri clasice 777 și sloturi cu fructe (fruit). Experții din lumea gambling-ului preferă jocurile free, oferite de compania netent.

Concluzie pentru jocul mobil

Slotul Secret Admirer poate fi găsit în diferite cazinouri care funcționează pe platforma Microgaming. Slotul dat este foarte captivant, și este disponibili pentru jucătorii cointeresați fără download. Pe portalul Multă Baftă, la dispoziția dumneavoastră în afară de Secret Admirer, sunt multe sloturi for fun care vă invită la joc no deposit. Pentru o distracție plăcută și un joc pe real money, testați slotul dat. Сохранить

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*