Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Cool Wolf: joc cu aventură, risc și câștiguri enorme.

Caracterul principal în jocuri casino slot, este cel mai obișnuit elev a unei școli americane, care în timpul lunii pline se transformă într-un lup elegant, care călărește pe cele mai tari masini din cartier și sperii trecătorii și pe fetițe tinere.

Nu ne îndoim că acestea jocuri slot gratuite, vor bucura majoritatea cititorilor noștri, pentru că aparatul are o grafică uimitoare, caracteristici foarte interesante și un gameplay cât mai ușor și un interfață intuitiv.

Cool Wolf Microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot și descrierea lor.

Jocuri slot cu cinci role și trei rânduri de imagini. Aici nu sunt linii active convenționale dar conține o combinație formată din 243 trei moduri pe rolele adiacente, pornind de la extrema stângă. Modelul online, are caractere speciale, caracteristici unice, rotiri bonus, rotiri gratuite și multe condiții interesante oferite de Microgaming pe portalul Multă Baftă.

Redarea în slot machine este permisă la rata generală în spinul unu la zece monede. Intervalele lor nominale de la unu la douăzeci de cenți. Prin urmare, o rundă este preluat la o sută de euro.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis.

Pe rolele de game se descrie personajul principal în două forme ale sale, fete-fani, auto puternice, ochelari de soare, bani, denumiri de cărți de joc. Wild într-un joc normal apare doar în ultimele trei role. El nu se impune de la sine, dar poate înlocui alte simboluri, cu excepția Scatter.

Scatter în jocuri slot free este plătit independent de poziția prestată pe ecran. Trei, 4 sau 5 astfel de elemente apărute în același timp, oriunde pe role, înseamnă plata în valoare de trei, treizeci și o sută de rate comune.

Bonusurile oferite în jocuri slot machine.

Runda bonus in Cool Wolf după regulile de joc nu este prevăzută.

Concluzii laconici cu privire la slot

Aproape toate cazinourile mari online folosesc platformele de la producătorii Microgaming și netent și vă acceptă posibilitatea de a testa jocuri slot machine gratis
fără a vă înregistra sau pentru a juca pe bani reali după deschiderea contului. Puteți testa slotul fără download și ,,pe interes,, direct de pe portalul Multă Baftă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*