Heist betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Round, Wild Symbol

Slot machine Heist – aventuri de neuitat!

Amintiți-vă cum, în copilărie, jucați cu prietenii în împușcături? Mulți ani au trecut, dar dorinta de a juca nu se pierde nicăieri.. Vă puteți imagina cum jefuiți o bancă?Heist netent jocuri slot screenshot

Descriere pentru jocuri slot Heist

Jocuri slot gratis Heist este un emulator, recent a fost dezvoltat de Betsoft. Slotul povestește despre un hoț profesionist pe nume Neil Kweiland. Deja pe parcursul a mai multor ani Kveiland pare a fi invulnerabil, în ciuda faptului că detectivul Albert Kowalski al fi urmărit neîntrerupt.

În timpul jocului la jocuri slot machine Heist, veți îndeplini rolul criminalului Kveiland și veți fi nevoiți să pătrundeți într-un depozit bancar, în care veți găsi de 9 milioane de lire sterline în numerar. Aveți nevoie de a juca la jocuri slot machine gratis, astfel, încât să fiți cu un pas înaintea detectivului întotdeauna.

Jocuri slot gratuite Heist sunt emulatoare cu cinci tambururi care sunt intersectate de 30 linii de plată. În jocuri gratis slot, există o mulțime de posibilități de a câștiga. Jucând la jocuri casino slot, veți vedea cum explodează simboluri wild, două simboluri Bonus și simbolul ”împrăștierii”.

Printre simboluri veți vedea:

  • personajul principal – criminalul Neil Kweiland,
  • detectivul Kowalski,
  • cronometru,
  • diamante,
  • bancnote,
  • scheme a infracțiunii,
  • arme și alte lucruri, de care ați putea avea nevoie pentru un jaf.

Simbolul wild poate înlocui alte simboluri, dar el nu poate înlocui simbolul ”împrăștierii” și simbolul Bonus. Simbolurile bonus – este un simbolul unui jaf de banca.

Jack-poturi

Jack-potul maxim în jocuri slot free poate fi de 2500 de monede. Două dintre cele mai bine retribuite caracter este un caracter de jaf și un simbol de detectiv. Cu o combinație de cinci caractere-jaf veți primi 500 de monede.

Încheiere

Acest poate scufunda în aventuri periculoase, din care nu numai veți ieși întreg, ci și cu buzunarul plin. Deci, este recomandat pentru toții iubitorii emoțiilor tari.

Slotul Heist este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate de joc gratuite faceți clic: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*