Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Jucaţi online Funky Seventies!

Plonjaţi în atmosfera de distracție a anilor șaptezeci cu sloturi netent gratuite Funky Seventies! Aceste slot games fără download sunt disponibile tuturor, chiar şi începătorilor pe multabafta.com. Jucaţi la aceste aparate de joc pe Multa Bafta şi câştigaţi! Fiecare perioadă a istoriei este interesantă și nu la fel ca celelalte. Desigur că unele caracteristici ale perioadei se transmit de la una la alta, dar principalul lucru – punctul culminant – este schimbarea continuă. Va prezentăm deci nişte jocuri slot care vă vor vorbi despre perioada anilor șaptezeci. Funky-Seventies-slot-netent-ss Funky Seventies sunt nişte jocuri slot gratis de la compania Net Entertainment. Aceste jocuri slot machine au cinci role și patruzeci de linii de câștig posibile . Jocuri slot machine gratis Funky Seventies se deosebeşte prin stilul funcky, pe care îl putem vedea în proiectarea acestor jocuri slot gratuite. Jocuri gratis slot Funky Seventies sunt de culoare verde și foarte strălucitoare!

Simbolurile slotului Funky Seventies

Simbolica acestor jocuri casino slot arată lucrurile care erau populare în anii șaptezeci. Aici puteți vedea bile disco, casete audio, cizme pe platforme înalte, mașini mari și multe altele.

Caractere speciale

Scatter-ul în aceste jocuri slot free este caracterul pe care jucătorii vor dori să-l vadă mai mult decât orice pe ecranele sale de joc. Acesta garantează nu numai mai multe credite, ci oferă de asemenea rotiri gratuite. Simbolul Wild – este logo-ul anilor 70.  Logo-ul cu numele mașinii în combinații poate înlocui orice alt simbol cu excepția scatter-ului.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*