Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Carnival Royale: un târg de nivel împărătesc!

În jocuri slot Carnival Royale vă așteaptă o întâlnire de neuitat cu artiștii de circ, în trupa căruia veți vedea:

  • strongmeni
  • clovni
  • jongleri și chiar o ghicitoare

Dar haioasele idei de afacere nu se vor limita numai cu acestea. Veți juca online, pe platforma Quickfire de la Microgaming. Despre regulile și caracteristicile de joc, citiți o revizuirea de mai jos pe Multa Bafta.

Carnival Royale Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot machine Carnival Royale

Video slot games cu cinci role cu imagini de pe ecran în trei rânduri și o varietate de funcții, inclusiv caractere speciale, rotiri gratuite, o rundă de bonus și altele sunt în așteptare pentru dumneavoastră. Pentru a juca la jocuri slot free se miza un pariu multiplu comun de douăzeci și cinci. Combinații câștigătoare în jocuri casino slot sunt lanțuri de imagini identice, situate în orice poziție pe role vecine, începând cu prima.

Câștigul total calculat pentru un spin pe toate beneficiile, la finalizarea etapei este transferat în contul principal. Jocul de risc la dublare în emulatorul online Carnival Royale nu există.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis Carnival Royale.

Pe rolele slotului sunt reprezentați artiști de circ care participă la târg. Veți întâlni un atlet, magician, acrobat și clovn. Pe ecran apar, de asemenea, litere și cifre, care sunt adesea folosite în video-slot și înseamnă un rating de cărți de joc.

Wild-simbol se poate vedea doar pe trei role medii a aparatului. Din acest motiv, el nu este capabil să formeze combinații. În jocuri gratis slot Carnival Royale, jocul bonus va trebui să participați la populare jocuri tipice pentru astfel de evenimente ca târgul. În slot machine gratuit lipsește setul de jack-pot.

Decizie cu privire jocuri slot gratuite

Carnival Royale este un slot frumos, confortabil cu diferite și interesante video-sloturi, cu o interfață frumoasă, cu amuzante tematici și o varietate mare de funcții. Pe scurt, acest slot n-ar trebui să vă dezamăgească, dacă desigur norocul va fi de partea dumneavoastră. În această recenzie dorim se ne aducem aminte și de minunatul producător de jocuri slot machine gratis, netent. El vă oferă jocuri absolut gratis și fără download pe Multă Baftă de pe multabafta.com.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*