Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Wild symbol

Privire de ansamblu asupra elementelor slotului The Awakening

Știm cu toții că elementele originale de pe Pamant sunt considerate focul, aerul, apa și pământul. Aceasta este doctrina elementelor primare de alchimie și a altor științe antice. Jocuri slot The Awakening pe multabafta.com ne amintesc despre aceste patru elemente de bază ale vieţii. Încercaţi acum aceste aparate de joc!
Creatorii acestor jocuri slot gratis au lucrat cu atenție asupra design-ului, graficii și caracteristicilor. Aceste sunt oferite nu doar pentru a ne îmbogăți, ci de asemenea pentru a ne bucura ochii şi imaginaţia. Doar pe Multă Baftă putem juca la astfel de jocuri slot machine. Jocul ne oferă o versiune non-standard de caractere atunci când acestea nu se rotesc pe role, ci se încadrează de sus în jos. Aceste jocuri slot machine gratis au 20 de linii de pariuri. Aici, puteți seta valoarea monedelor si nivelul ratelor. Puteți începe de asemenea cu regimul Autoplay pentru ca să nu apăsați butonul Spins de mai multe ori. Încercaţi aici aceste jocuri slot gratuite!

Elements-slot-netent-ss

Personajele sloturilor gratuite The Awakening

Personajele principale ale acestor jocuri gratis slot, așa cum s-ar putea ghici, sunt cele patru elemente. În același timp, există patru caractere care reprezintă elementele de apă, foc, pământ și aer în forma sa originală, precum și alte imagini de creaturi amuzante. Un caracter special în jocuri casino slot este cel sălbatic.

O altă caracteristică a acestor jocuri slot free este așa-numita Avalanche. Pentru a deschide 10 Free Falls, adică o cădere gratuită, aveți nevoie de a obține numărul maxim de caractere ale unuia dintre elementele de pe Avalanche și pentru a realiza activarea tuturor celor patru indicatori. Aceste sloturi online fără download netent ne readuc la originea lumii şi ne distrează în acelaşi timp.

Când are loc căderea libera ale acestor games (Free Falls), simbol Wild va corespunde cu unul dintre elementele: vârtej de aer, furtună de foc,  pământ, apă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*