Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:3
Linii:5
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay

Cool Buck: un joc, pentru cei care știu cât de misto este dolarul.

Există, de asemenea cei care jucători care prefera jocuri slot create pe intersecția dintre genuri. Pentru ei, compania Microgaming, a creat jocuri slot gratuite Cool Buck ,care în aparență nu este diferit de modelele tradiționale, cu toate acestea, are o funcționalități mai largă.

Cool Buck Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere pentru jocuri casino slot.

Cool Buck arată ca un clasic slot cu trei role. Dar are cinci linii și de asemenea, există caractere speciale. Pentru a juca la slot machine Cool Buck poate pe o rată de douăzeci și cinci de cenți până la douăzeci de dolari pe linie. Așa că doar se permite a pune o sută de dolari pe un spin. În acest caz, este recomandat pentru a activa toate cele cinci linii gratuite, pentru că în acest caz, castigul maxim de combinații crețte disproporționat și este de х 6000. Să urmăriți mizele este comod portalul Multă Baftă .

Caractere întâlnite în jocuri gratis slot.

Pe role de games, Cool Buck sunt reprezentate imagini, tipice pentru clasice slot machine. Veți vedea aici una, două și trei benzi de Bar, șeptari, de cireșe și dolar de aur, care joacă un rol de simbol Wild. El formează o combinație cu cote maxime, precum și înlocuiește orice alte simboluri, inclusiv ți simbolul de cireșe. Prin urmare, orice apariția Wild de pe ecran aparatului înseamnă câștig unei anumite sume.

Bonusurile în jocuri slot machine.

Jocuri bonus și rotiri gratuite în slot machine online, Cool Buck, nu sunt prevăzute.

Decizie pentru jocuri slot free.

Fără îndoială, printre fanii acestui gen de jocuri slot, există oameni care preferă sloturile clasice, dar ar dori să vadă în ele un simbol Wild. Slotul Cool Buck are o soluție perfectă pentru ei. Este frumos decorat, are o rată de distribuire de mare, dispersie redusă și o gamă largă de rate. El este disponibil pe portalul Multă Baftă și fără download.

Jocuri slot machine gratis oferite de producătorul netent sunt la fel de impresionante ca și cele jocuri gratuite de la Microgaming.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*