Weekend In Vegas Betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Weekend In Vegas – cel mai bun divertisment pe piață de jocuri online.

Jocuri casino slot Weekend In Vegas – unic 3D simulator cu grafică frumoasă și efecte speciale uimitoare.Acestui game este caracteristic animații luminoase de neuitat, cu scene realiste și o coloană sonoră originală. Personaje vii care în timpul jocului oferă sfaturi cu privire la joc și comunicând cu ei în condiții de egalitate.

Jocuri slot machine gratis sunt foarte populare în versiunea mobilă, datorită acestui fapt a fost creată o linie specială de sloturi video, pe platforma mobilă Togo, optimizată pentru iOS.

Jocuri slot machine și caracterele de bază.

Dezvoltatorii au făcut un nou slot cu 5 role, care se poate juca online direct de pe portalul Multă Baftă, fără necesitatea de download. Printre caracterele care pot apărea pe role sunt caractere standard și soluții personalizate pentru acst slot.

Simbolul standard este scatter, care dă mai multe runde bonus. Simbolul wild este capabil să completează combinațiile câștigătoare și mărește automat câștigurile de 2 ori. Jocuri slot free conțin roți de bani, care permit simbolurilor identice să apară din nou pe o rolă și caractere speciale – trei personaje, care permite jucătorilor de a rupă jackpotul cel mare.

În Weekend In Vegas sunt trei personaje memorabile care vor să ia o excursie la capitala jocurilor de noroc, pentru a câștiga la aparate o sumă mare de bani. Tinerii in jocuri slot gratuite, apar de multe ori pe role din runda de bonus. Fiecare dintre ei au propriile stiluri de joc gratuite – curajos, echilibrat și prudent.

Weekend In Vegas Betsoft jocuri slot screenshot

Jocuri gratis slot în așteptare

Jocuri slot gratis sunt aproape pregătite să apară pe platforme de jocuri, dar data de premieră nu este clară. Prin urmare, foarte curând toți fanii de jocuri gratis slot, vor primi motiv pentru emoții de bucurie și vor avea acces la acest slot direct pe portalul Multă Baftă.

Scurte concluzii pe multabafta.com

Noutăți de la Betsoft ca și de la netent întotdeauna prezintă un interes sporit în rândul iubitorilor de jocuri slot și un noul slot Weekend In Vegas va satisface așteptările lor. Acest lucru ar trebui să fie pe plac fanilor acestui dezvoltator de software.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*