Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Aparate de joc Voodoo Vibes

Compania de sloturi games online NetEnt a întruchipat ritualurile străvechi cu păpușile “Voodoo” în noile sale jocuri slot. Ele sunt create din materiale vechi. Ei au, de obicei,  persoana pe baza căreia a fost creată papuşa. Lemnul este folosit ca regulă generală de toţi vrăjitorii. În aceste jocuri slot gratis, puteţi să vă delectaţi cu o atmosferă fermecătoare, doar pe games Multa Bafta!

Voodoo-Vibes-slot-netent-ss

Acțiunea acestor jocuri slot machine are loc în sabatul vrăjitoarelor. Cu ajutorul lor se produc 20 de linii. Pe fiecare linie, care reflectă modul în care zboară vrăjitoarea, puteți pune de la 1 la 4 monede. Valoarea monedei pentru aceste games cu download gratuite poate ajunge la 50 de cenți.

Aici, în aceste jocuri slot machine gratis, vrăjitoarea poate vrăji orice linie la jocuri slot gratuite. Butonul «Bet Lines» previne acest lucru. Butonul «Bet Level» protejează pariurile de pe linia activă și « Coin Value » fixează vaoarea monedei. Butonul special “Max Bet» stabilește pariul maxim. Mai multă protecție este asigurată de tabelul de plată. Aici jocuri gratis slot veți găsi informații detaliate cu privire la posibilele plăți şi câştiguri. Aflați mai multe despre jocul bonus la jocuri casino slot Voodoo Vibes, şi veţi avea posibilitatea de a face clic pe caracteristica de previzualizare. Astfel, veți primi o demonstrație preliminară a acestor jocuri slot free.

Simbolurile jocului slot Voodoo Vibes

În timpul ritualelor folosite de vrajitoare puteți face până la 500 de pariuri. Simbolurile «Wild», «Scatter» și «Bonus» oferă mai multe oportunități. «Wild» are aspectul unui om cu o tijă în formă de craniu şi poate înlocui orice caracter. Jucaţi acum pe multabafta.com!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*