Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Descriere generală Viking’s Treasure

Viking’s Treasure pe Multa Bafta – acestea sunt jocuri slot video cu cinci role, cu 15 linii de plată, produse de Net Entertainment. În aceste jocuri slot gratis se foloseşte un simbol “sălbatic”, un scatter, un multiplicator și rotiri gratuite. Valoarea maximă a jackpot-ului este de 25.000 $.

Viking's-Treasure-slot-netent-ss

Caractere

Drakkar de luptă – o barcă de canotaj şi navigație a Vikingilor, cu vele lungi, atârnate pe părțile laterale ale acesteia și decorarea caracteristica a arcului în formă de dragon – datorită acestor caracteristici nava şi-a primit denumirea. Cunoscând acest set de caractere putem începe să jucăm Viking’s Treasure online – jocuri slot machine în care vei vedea coarne, măşti de faţă şi multe alte elemente tematice. Scuturile rotunde cu elemente de fixare din metal, topoare duble și una dintre comorile vikingilor – o faţă de scandinav cu împletituri lungi de aur. În aceste jocuri slot machine gratis, veţi mai vedea alte șase caractere suplimentare necunoscute pentru majoritatea jucătorilor de sloturi gratuite – Fehu, Raido, Ansuz, Uruz, Nauthiz şi Thurisaz, sculptate în piatră și marcate cu roșu. Este firesc că simbolul “sălbatic” este reprezentat de un războinic cu barbă – Vikingul. În jocuri slot gratuite simbolul  ”scatter” este  o palmă care ține o grămadă de monede de aur și pietre prețioase.

Jocuri gratis slot bonus

Aceste jocuri casino slot nu oferă runde de bonus. Jackpot-urile acestor jocuri slot free – amplitudinea pariurior variază de la $ 0.02 pana la $ 37.5. Valoarea maximă a câştigului cel mare este de 25.000 $. Interfața Viking’s Treasure – principalul fundal al acestor aparate de joc netent fără download este decorat cu pietre antice.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*