Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Free Spins, Multiplier Symbols, Scatter Symbols, Wild symbols

Slot machine Wish Master – Djinnul va îndeplini oricare dorință!

Furnizorul de renume mondial de software pentru cazinouri online Net Entertainment a bucurat din nou fanii săi cu noi jocuri slot machine gratis, numite Wish Master (Djinnul). In aceste jocuri slot machine personajul principal este un Djinn, gata să îndeplinească orice dorință a player-ului. Iubitorii de jocuri slot gratuite de la Net Ent, care deja au jucat la jocuri casino slot Arabian Nights poate observa unele similitudine dintre aceste sloturi online gratuite, dar, ne grăbim să anunțăm că jocuri slot Wish Master are o mulțime de noi caracteristici.

Descriere generală pentru jocuri gratis slot ”Djinnul”

Wish Master NetEnt jocuri slot screenshot

Jocuri slot gratis Wish Master ca și alte netent games fără download dispun de 20 de linii de plată și 5 role. Atenție deosebită la aceste jocuri slot free merită de acordat specialei funcții de dorință. Când aceasta este disponibilă, dintr-o lampă fermecată, după fiecare apariție ai simbolului Scatter apare Djinnul.

Protagonistul jocului activează caracteristici noi:

  • rotiri gratuite,
  • simboluri sălbatice (obișnuite și cu proprietatea de extindere),
  • multiplicatori
  • și multe altele.

Djinnul poate efectua chiar umplerea tamburului întreg cu simboluri sălbatice!

Încheiere

Directorul de produse al companiei Net Ent Simon Hamon este convins că noul produs va găsi o mulțime de fani, fiindcă aceste aparate de joc se laudă cu un gameplay foarte distractiv, grafică uimitoare și efecte sonore incitante.

Pentru a profita de toate caracteristicile slotului The Wish Master nu e nevoie de nici un fel de soft adăugător sa manipulații privind instalarea pe computer – jocul, pe portalul Multa Bafta se deschide direct în browser. Chiar nu e nevoie de înregistrații, sau sms. Nimic din ceea ce poate strica dispoziția. Jucați chiar acum pe multabafta.com! Mai multe detalii despre producător: Net Entertainment.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*