Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:10Bonus Game, Wild symbol, Autoplay Option

Sloturile Fisticuffs acum pe multabafta.com!

Compania Net Entertainment, care este un lider în sectorul jocurilor de noroc, oferă o noutate interesantă – jocuri slot Fisticuffs. Lupta virtuală de distracție aristocratică are loc într-o arenă de la începutul secolului XX. Lupta civilizată are loc între campionii: un om mic și unul grăsuț. Acțiunea are loc pe un fundal de aplauze, sunete de clopote și bătăi. Simbolurile de pe ecranul acestor jocuri slot gratis apar periodic sub forma de mănuși, pantofi, clopote, cupe, scaune, curele de campionat, prosoape cu un ulcior şi altele.

Fisticuffs-slot-netent-ss

Joacă Fisticuffs games gratuit si fără download

Aceste jocuri slot machine au 5 tambururi şi 10 linii de plată. Jocuri slot machine gratis folosim doar 3 caractere speciale, inclusiv unul Wild tradițional, înlocuind alte simboluri și având astfel dreptul la rotiri gratuite, iar alte 2 simboluri speciale activează diverse caracteristici suplimentare. Simbolul Wild al acestor jocuri slot gratuite este un soldat grăsuț care bate direct și diagonal şi reușește cu un unghi de atac. Pentru a simți euforia, pasiunea de a devini conducătorul temporar al planetei, este suficient de a juca jocuri gratis slotgratuite și fără înregistrare, într-un scaun sau fotoliu confortabil de acasă.

Joacă online – realitate la prețuri accesibile

Jocuri slot free Fisticuffs pe Multă Baftă nu oferă Scatter-uri și jocuri de risc, dar există o rundă de bonusuri. Combinațiile câștigătoare încep cu tobele extreme și sunt plătite în conformitate cu tabelul de plată. Procentul de plăți a acestor aparate de joc online netent poate ajunge la 96,7%.

Lumea de pe Internet, reunind cunoașterea și inovarea, a făcut imposibilul și a dat jucătoriilor șansa de a juca on-line, precum și de a îmbunătăți situația lor financiară într-o clipă, fără a ieşi din casă. Riscaţi, folosiţi diferite simboluri în combinații câștigătoare, și viața vă va străluci în culori luminoase!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*