Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Scatter, Multiplier

Cashanova: amuzant, original, interesant.

Unele jocuri slot machine forțează să citiți un roman istoric, alte – să rotiți globul și să aruncați o privire la destinația acestui joc, sunt și cele care provoacă numai zâmbete. Cashanova aparține celui de al treilea tip de jocuri. Amuzant, original, interesant.

Cashanova Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot gratuite.

Jocuri slot Cashanova conțin cinci role și dispun de un jackpot progresiv. Jocul, dezvoltat de Microgaming dă posibilitatea de a paria pe 30 de linii de plată. Înainte de a începe jocul online, selectați numărul necesar de linii și faceți un pariu, sau utilizați butonul Max Bet pentru a juca pe monede virtuale gratuite pe miza maximă. Aparatul nu are o funcție de redare automată și nu există jocul-risc în sloturi, dar el oferă interesante și distractive bonusuri, pe Multă Baftă.

În aceste jocuri casino slot, de asemenea, puteți obține free spins. Numărul maxim de rotiri gratuite – 15, iar cel mai mare coeficient de multiplicare – 5, prin urmare, plățile pot fi foarte generoase.

Caractere întâlnite în jocuri gratis slot.

Simbolurile jocuri slot au devenit:

  • Henrietta
  • un coteț
  • fântâni
  • tuburi
  • o farfurie cu fructe
  • șampanie
  • ciocolata
  • floricele si frișca

Simbolul Wild în jocuri slot gratis Cashanova – Cocoșul Roger, înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter și simbolului Bonus. Imaginea jurnalului joacă un rol de simbol scatter, acest simbol multiplică pariul și va aduce free spins.

Bonus games online

Jocuri slot free bonusuri, pornește de la apariția pe ecran de trei caractere cu o astfel de inscripție, când jucați pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Înainte de a apărea trei rânduri de ouă trebuie să alegeți de trei ori cu diferite rânduri, în cele din urmă veți obține rotiri gratuite cu multiplicarea și o sumă care să câștige mai târziu în joc.

Decizie cu priviri la jocul slot de la Microgaming

Jucați la slotul Cashanova, în condiții de siguranță pentru a obține emoții uimitoare, adrenalină și mari premii. Jocul “Casanova” a primit un feedback bun de la jucători de la diferite niveluri. Caracteristici excelente de joc, împreună cu posibilitatea de a câștiga premii plăcute au făcut jocul popular, și pe bună dreptate. Să nu uităm și de fascinantul netent, ce oferă jocuri slot machine gratis fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*