Enchanted JP Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Scatter symbols, Wild symbols, Wild Multiplier symbols

Slotul Enchanted JP provoacă o rafală emoții.

În aceste jocuri slot machine gratis e obligatoriu, pur și simplu, de a juca. Dacă îți plac aventuroase jocuri slot, și te atârni față de grafică și animație cu o deosebită conștiinciozitate, atunci acest jocuri slot machine este pentru tine.Enchanted-JP-multabafta-slot-ss

Caracteristici pentru jocuri slot gratis Enchanted JP

În aceste jocuri slot gratuite se rotesc 5 tambururi, intersectate de 30 de linii active de plată. Slotul a fost dezvoltat de compania BetsoftGaming, care atât de bine interpretează subiectele de basme, că acele jocuri gratis slot obținute sunt pur și simplu minunate.

Aceste jocuri casino slot dau sentimentul că ești prins într-o poveste. Iar astăzi, această poveste, este despre o pădure magică, în care trăiesc ființe fără nemaivăzute.

În jocuri slot free Enchanted JP, veți vedea o mulțime de simboluri magice și ființe, care chiar e greu de descris. Cel puțin, știm numele lor. Dacă este greu de clasificat aceste creaturi, putem, cel puțin, de a naviga prin numele lor.

  • Cel verde este Rufus (similar cu troll),
  • spiriduș cu mustețe – Tonk,
  • magicianul – Elidr,
  • minunata zâniță pe numele Feiera
  • și bufnița.

Ce fel de magie în pădure poate fi fără bufnite? În afară de personaje, în joc sunt o mulțime de obiecte magice. Veți vedea inele de aur, pahare, placi, o carte, cheita de aur, o baghetă magică și altele.

Jocuri bonus la slot machine Enchanted

Jocul nu este numai frumos, dar, de asemenea, poate oferi o mulțime de diferite fascinante caracteristici, de exemplu, jocul bonus Tonk’s Tinkering Doors. Pentru a obține posibilitatea de a juca acest joc bonus, aveți nevoie de a colecta trei chei, iar atunci când le-ați deja colectat, se fărâmă tambururile. Dwarf Subtir acționează în jocul bonus, ca un maestru. El trebuie să repare tambururile fărâmate.

Concluzii

Grafica 3D este foarte frumoasă, iar personajele sunt aprins colorate, expresive și pline de umor. Deci slot machine merită de a fi apreciată.

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*