Under the Sea Betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Under the Sea – fii cercetătorul lumii subacvatice.

Slot machine Under the Sea a fost creat de dezvoltatorul de games și sloturi, Betsoft, care a reușit să creeze propria lume subacvatică unică, care este acum disponibilă pentru toți jucătorii. Animațiile în acest joc, sunt atât de realiste, că se face impresia că vă aflați sub apă. Renumitul dezvoltator Betsoft la fel ca și netent, oferă cele mai calitative jocuri slot machine gratis.

Din primele secunde slotul atrage privirea dumneavoastră. Adâncimile mării, dive extreme, interesante căutări de bogății subacvatice – oare este posibil să rămâneți indiferenți la toate astea?!

Under the Sea Betsoft jocuri slot screenshot

Caracteristicile tehnice pentru slot machine Under the Sea.

Ori ce jocuri slot au deosebiri și caracteristici proprii. Pentru slot machine Under the Sea caracteristicele sunt următoarele:

  • 5 role
  • 30 de linii de câștig
  • Jocuri bonus
  • Static jack-pot
  • Rotiri gratuite
  • Simbolul Wild
  • Simbolul Scatter

Imaginele slotului sunt frumoase și perfect adaptate la tema marină. Aici veți întâlni o mare varietate de pești mici și mari, perle, o navă, comori cu pietre scumpe și Mica Sirenă. Ca un avantaj special pentru dumneavoastră, developerul a prevăzut posibilitatea de a juca absolut gratuit.

Caractere folosite în jocuri gratis slot

O deosebită atenție merită simbolurile folosite în acest slot. Simbolul Wild – perla. Simbol Wild înlocuiește orice simbol în jocuri slot gratuite Under the Sea. Într-o combinație câștigătoare el multiplică premiul. O perlă mărește câștigurile de 2 ori, două – de 4 ori, trei – de 8 ori.

Scatter – pictograma unei nave pierdute. Trei sau mai multe simboluri asemănătoare pe o linie de plată vor începe rotirea gratuită. În timpul rotirilor gratuite toate câștigurile sunt dublate.

Simbolul Bonus – cufăr. Trei cufere deschid runda de bonus unde puteți găsi comori si aveți posibilitatea să alimentați contul.

Scurte concluzii pe Mulata Bafta

Jocuri slot gratis vă așteaptă în cele mai incredibile spații subacvatice. Datorită acestor aparate online puteți lua o pauză de la grijile de zi cu zi. Slotul Under the Sea este disponibil fără download precum și alte jocuri slot free pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*