At the Movies Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Scatter symbols, Wild symbols

Slotul At The Movies provoacă o rafală emoții.

Noile jocuri slot machine gratis la Cinema (At The Movies) lansate de BetSoft Gaming, sunt, dedicate industriei de cinema, în starea sa actuală. Sunt niște jocuri casino slot tari cu o grafică tridimensională excelentă și un set bun de opțiuni.

At-the-Movies-multabafta-slot-ss

Caracteristicile principale pentru jocuri slot machine At The Movies.

Jocuri slot gratis ”La filme” dispun de cinci tambururi și douăzeci și cinci de active pentru câștig linii. Jucătorul decide cât de multe linii vor fi active. La jocuri slot veți întâlni simboluri speciale și rotiri gratuite. Jocul de risc lipsește, și nu cred că este un dezavantaj.

Jocuri slot gratuite At The Movies, cum deja este înțeles, este conceput pentru fanii pasionați de filme, ce vizitează regulat cinemaurile. Simbolurile pe role în jocuri gratis slot se potrivesc subiectul acestuia. Veți vedea:

  • o revistă despre cinema,
  • un pahar de popcorn,
  • statueta.

Există, de asemenea nominale de carti, cel mai mic este Decarul, cel mai mare Asul. Dar ele sunt realizate într-un mod foarte neobișnuit, așa că nu se pot recunoaște imediat.

De exemplu, Q este reprezentat în formă de maxilare (amintiți-vă de celebrul film). Simbolul J este ca o mașină de luptă fantastică, care seamănă cu tehnica din “Star Wars” și așa mai departe. Pe scurt, o abordare neobișnuita.

Imaginile speciale în jocuri slot free sunt:

  • Wild (două măști),
  • și Scatter (proiector).

Wild-ul în timpul jocului acționează conform regulilor comune. Dar dublează coeficienții de plată.

Două Scatter-uri în orice poziție de pe ecran dau un premiu în funcție de raportul stabilit. Trei sau mai multe dintre aceste caractere încep runda de rotiri gratuite (opt, douăsprezece, sau douăzeci pentru trei, patru sau cinci imagini) cu premii dublate.

Concluzie

A afla mai multe informații despre acest slot se poate începând a juca imediat. Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*