Chase the Cheese Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:4
Linii:9
Caracteristici:Wild symbol, scatter symbol, bonus feature round

Slotul Chase The Cheese provoacă o rafală emoții.

Chase the Cheese se traduce din engleză ca Urmărește brânză! Dar acest apel, desigur, este orientat nu la noi, ci la un șoricel, care este încercarea de a soluționa o cursă de șoareci. Ajutați dacă sunteți de partea șoricelului, să obțină ceea ce are nevoie și să mănânce o bucățică gustoasă!

Descriere generală pentru jocuri slot machine gratis de la Betsoft Chase The Cheese

În aceste jocuri slot sunt nouă linii de plată și patru tamburi. Jocul este destul de distractiv și se referă la categoria de acele jocuri slot gratis care iti plac de la prima vedere.

Chase-the-Cheese-multabafta-slot-ss

Pe ecran la jocuri slot machine Chase The Cheese veți vedea gaura șoricelului. Deasupra găurii, veți vedea un ecran care afișează suma de jack-pot în acest moment, pentru că jocul este echipat cu un jack-pot progresiv.

Caractere

Pe interfată la aceste jocuri slot gratuite veți vedea următoarele simboluri:

  • prune,
  • șeptari,
  • cireșe, pălăria scamatorului și o baghetă magică,
  • o cursă de șoareci, un simbol al jack-potului (oala cu brânză),
  • șoarecele, brânză, simbolul wild Wild
  • și simbolul bonus jocuri cu inscripția Chase the Cheese.

Ca de obicei, în jocuri gratis slot simbolul wild poate înlocui alte simboluri, cu excepția simbolului jack-potului.

Runda bonus în jocuri casino slot Chase The Cheese

În runda bonus aveți nevoie de a mânui șoarecele, care aleargă prin casă. Pe drum, aveți nevoie de a colecta cât mai multe rotocoale de brânză. În jocul bonus, care are trei niveluri, scopul tau este de a colecta cât mai multe premii. După încheierea jocului bonus din aceste jocuri slot free, toate câștigurile se adaugă în cont.

Concluzie

Chase the Cheese – un joc neobișnuit. Doar uitați-vă la interfața și observa imediat că se pare neobișnuit. Un sunet plăcut, grafică frumoasă și o idee interesantă – acestea sunt cele trei componente ale succesului de orice sloturi, și aici există toate aceste componente. Prin urmare, nu te pierde, de a începe jocul, fără ezitare. Sunteți de așteptare pentru aventuri incitante.

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*