Treasure Jewels multabafta Novomatic jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Novomatic

Slot machine Treasure Jewels – găsiți cufărul cu aur chiar acum!

Încercați-vă norocul prin rularea aparatelor de joc online de la Novomatic Treasure Jewels, care este disponibilă fără download, înregistrare și SMS-uri. Designul în aceste jocuri slot este plin de culoare și nu poate lasa pe nimeni indiferent. Aceste jocuri slot gratis oferă jucătorilor beneficii generoase și posibilitatea de dobândi victorii considerabile.

Beneficii în jocuri slot machine Treasure Jewels

La aceste jocuri slot machine gratis veți găsi 5 tambururi. Combinațiile câștigătoare în jocuri slot gratuite Treasure Jewels vor fi formate din 3, 4, și cinci caracterele. Principalul avantaj la aceste jocuri gratis slot lipsa necesității formării lanțurilor, ca în netent games, pornind de la marginea din stânga. Există posibilitatea de a colecta combinații potrivite pe orice role, chiar și în mijloc. Datorita acestei proprietati în jocuri casino slot Treasure Jewels puteți primi premii de pe fiecare spin, iar suma în cont va crește surprinzător de repede.

Cum este evaluat premiul în jocuri slot free Treasure Jewels?

E nevoie de a colecta pe o linie activă de plată ( sunt disponibile nouă) de la trei la cinci imagini similare. Pentru fiecare combinație este atribuit un coeficient adecvat. Tabelul complet de multiplicatori, puteți vedea prin deschiderea filei Info. Câștigul la sloturi gratuite Treasure Jewels on-line se calculează după cum urmează: Bet făcut pe spin, înmulțit cu coeficientul pentru combinații. Există un bonus care vă permite să adăugați un multiplicator pentru ca suma câștigată sa fie mai mare de 3 sau 7 ori. Această proprietate dispune de un wildcard cu imaginea unui cufăr. Acesta este încorporat în lanț, în cazul în care imaginea nu este suficient pentru a fi plătită. În acest caz, combinația este repartizată aleatoriu. Plățile maxime sunt făcute pentru un set de cinci coroane – coeficientul de multiplicare a acestora este de 2500. Dacă sunteți norocos, acest multiplicator se poate mări pânăla 17.500, ceea ce face jocul Treasure Jewels unul dintre cele mai profitabile sloturi!

Deci, pentru joc aveți nevoie doar de:

  • Calculator
  • Mouse
  • Acces la internet

Jucați chiar acum pe multabafta.com. Malta Bafta tuturor! Mai multe detalii despre producător: Novomatic.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*