Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Descriere generală Secrets of Horus

 

Mitologia egipteană excită încă mințile omenirii. Pe acest subiect s-au filmat numeroase capodopere, numeroase cărți au fost scrise și au fost create o mulțime de aparate slot de joc online cu sau fără download. Games sloturi online Secrets of Horus de la compania NetEnt continuă tema misterioasă a Egiptului. Acestea au fost dedicate unuia dintre cei mai mari zei ai țării întinse de-a lungul Nilului.

Secrets-of-Horus-slot-netent-ss

Jocuri slot Secrets of Horus

Jocuri slot gratis pe multabafta.com Secrets of Horus au 5 role și 20 de linii de plată magice, iar acțiunea are loc în țara soarelui. Aveți posibilitatea de a juca gratuit fără înregistrare sau puteţi încerca să luptaţi cu zeul egiptean pe bani reali. Multa Bafta vă oferă ambele versiuni de joc.

Simbolurile câştigătoare Secrets of Horus

În aceste jocuri slot machine, simbolurile egiptene pot fi văzute peste tot. În rolul de simbol sălbatic îl avem pe maiestuosul Faraon, vicarul lui Dumnezeu pe pământ. Jucând jocuri slot machine gratis, veţi afla că puterea sa divină  poate înlocui simbolul care lipsește într-o combinație câștigătoare. În aceste jocuri slot gratuite gândacul sfânt joacă rolul de Scatter care activează rotirile gratuite. Numărul lor depinde de cantitatea de insecte care cad în timpul jocuri gratis slot Secrets of Horus. Doar Goru vă poate oferi marele jackpot. În cazul în care jucând jocuri casino slot zeii vor fi de partea ta, atunci vei deveni mai bogat cu 10 000 de monede. Încearcă acum aceste jocuri slot free magice doar pe site-ul nostru! Mult succes cu cele mai inovante sloturi doar pe Multa Bafta!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*