Fruit Zen Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:10
Caracteristici:Wild symbol

Slotul Fruit zen provoacă o rafală emoții.

Ce rol joacă fructele suculente și parfumate, în filosofia Budismului Zen? Pentru a reflecta acest lucru, dezvoltatorul Betsoft, a lansat un slot machine gratuit ”fructe Zen”. În plus, pe lângă tema neobișnuită la jocuri slot ați putea fi interesat în normele de formare a combinațiilor favorabile, 3D-grafica de foarte înaltă calitate, interfața user-friendly și alte caracteristici.

Fruit zen /”Fructe Zen” – jocuri slot machine gratis cu 10 linii de câștig întinse perpendicular la cinci tambururi, cu ecran în care imaginile sunt aranjate în trei rânduri. Ea are caractere speciale, re-spini și alte opțiuni, care sunt descrise mai jos.

Fruit-Zen-multabafta-slot-ss

Pentru a deveni proprietar al premiilor pentru combinații în jocuri slot machine, trebuie să fie primite pe linia activă mai multe aceleași personaje. Acestea în jocuri slot gratis Fruit zen trebuie să rămână unul lângă altul, pornind de la primul tambur de la stânga spre dreapta sau de la cincilea tambur în direcția opusă. Numai linia cu lanț mai valoros este câștigătoare.

Simboluri întâlnite în jocuri slot gratuite Fruit zen /”Fructe Zen”

  • Portocale,
  • lămâi,
  • prune,
  • pepeni galbeni și alte fructe pictate pe tambururile virtuale la jocuri gratis slot.

Simbol special în jocuri casino slot există doar unul – Wild (logo Fruit zen). El apare pe cele trei tambururi din mijloc. Fixarea se extinde în trei poziții verticale. Ulterior Wild rămâne în același loc, iar rolele rămase se rotesc din nou gratuit.

Concluzie

În ciuda existenței unei game limitate de funcții, este un model printre jocuri slot free foarte interesant. Sunt deosebit de interesate principiile formării combinațiilor în re-spin, care sunt lansate de un simbol sălbatic.

Grafica 3D este foarte frumoasă, iar personajele sunt aprins colorate, expresive și pline de umor. Deci slot machine merită de a fi apreciată. Testați chiar acum gratis și nu veți regreta!

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*