Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Finer Reels of Life – profit maxim

Microgaming a adăugat la familia sa de jocuri slot un nou emulator cu posibilitatea de a juca free Finer Reels of Life, care este dedicată tuturor fanilor eleganței. Aceste jocuri slot gratis au devenit unimn adevărat băuturilor alcoolice de elită, trabucurilor, cafelei și pietrelor prețioase. Basta vorbe! Mai bine jucați la slot machines și bucurați-vă de profitul acesteia.

Finer Reels of Life microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală a slotului

Jocuri slot machine Finer Reels of Life este un video emulator cu cinci tambururi și 243 de combinații câștigătoare. În acest emulator au fost excluse liniile de plată tradiționale. Combinație câștigătoare se formează din trei (în cazuri rare – două) sau mai multe imagini identice. Pentru formarea combinațiilor acestea e necesar să apară pe tambururi adiacente, începând cu primul.

Jocuri slot machine gratis: runda bonus

Jocul bonus în jocuri slot gratuite Finer Reels of Life prevede mai multe nivele, care se deschid utilizatorului după multipla lansare a acestuia a acestei runde într-o singură sesiune de joc. Descrie:

  • Coffee & Chocolate (“cafea și ciocolată”) aduce la prima intrare în joc bonus și zece-cinci rotiri gratuite
  • Wine & Cheese (“vin și brânză”) începe din a cincea încercare și dă cincisprezece rotiri gratuite cu Wild Wine, ceea ce înseamnă că un simbol suplimentar care se încadrează în al treilea tambur transformă, apoi, celelalte imagini în ”sălbăticie”
  • Whisky & Cigars (“whisky și trabucuri”) – douăzeci de rotiri gratuite cu Burning Wilds, ceea ce înseamnă că a “caracterele sălbatice” pot transforma alte imagini în multiplicatori (x2, x3)
  • Champagne & Diamonds dă dreptul de la douăzeci și cinci de rotiri gratuite cu funcția Rolling Reels (câștigurile consistente sunt înmulțite cu o secvență de multiplicatori x2, x3, x4, x5)

Detalii cu privire la toate aceste etape ale jocului bonus, le veți însuși pe parcursul jocului

Vorbind în parte de Microgaming nu ratați oportunitatea de a juca o partidă de jocuri gratis slot, în pe portalul Multa Bafta de pe multabafta.com. Fiindcă sunt nu simple jocuri casino slot, ci o odihnă pentru suflet. Iar dacă duceți dorul de o aventură de neuitat atunci încercați și alte sloturi gratuite de la cei mai faimoși producători de online aparate, inclusiv netent games fără download și luați parte la cea mai grozavă petrecere! Spor la joc!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*