Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus Rounds, Free Spins, Wild symbols

Slot machine The Invisible Man – cea mai faimoasă operă vă așteaptă!

La sfârșitul veacului XIX, scriitorul Herbert Wells a prezentat romanul “Omul invizibil”, o operă de artă, care până în prezent este în inimile împătimiților de literatura clasică. Posibil, jocuri slot machine gratis The Invisible Man, pe care compania Net EntertainmentThe Invisible Man NetEnt jocuri slot screenshot ( NetEnt ) a dedicat acestei capodopere, va inspira pe cineva dintre vizitatorii noștri, cine n-a citit anterior, totuși, să-și facă cunoștință cu opera lui Wells și să descurce ce a vrut să spună autorul. Iar acum, în continuare, pe portalului Multa baftă, vom discuta doar superbele jocuri slot machine The Invisible Man.

Caracteristici generale pentru jocuri slot gratis Omul invizibil

Jocuri slot The Invisible Man sunt din grupul de jocuri gratis slot video cu 5 tambururi. Pe fiecare dintre tambururi, după oprire, sunt vizibile câte trei simboluri, astfel imaginile în aceste jocuri slot gratuite sunt aranjate după matricea 5х3.

Petrecerea jocului și parierea la aceste jocuri casino slot este permisă numai pe douăzeci de constant active linii. Se poate paria pe fiecare poziție o cantitate anumită de monede (până la zece). Astfel, pe rotire poate fi mizat până la o sută de euro.

Caractere cu funcții speciale prevăzute în jocuri slot free “Omul invizibil”

Pe terenul de joc apar personajele romanului “The Invisible Man” și și nominale de cărti de joc de la zeci spre as. În model, de asemenea, sunt folosite caractere speciale:

  • Police Wild (polițist cu o măciucă)
  • și Griffin Wild (protagonistul operei, deja devenit invizibil).

Police Wild apare pe prima rolă iar Griffin Wild apare pe a cincea rolă. Ambele substituie alte imagini, în combinații. În plus, oricare dintre ele are capacitatea de a activa rotiri repetate, care pentru client sunt gratuite.

Totodată, polițistul în fiecare dintre ele își schimbă poziția deplasându-se de la stânga spre dreapta cu o poziție, iar omul invizibil se mută cu câte un pas de la dreapta la stânga. Rotirile încetează, atunci când un personaj dispare in afara ecranului.

Rezumări

Dezvoltatorii de la Net Ent, din nou, a bucurat cu netent games online fără download cu grafica minunată și caracteristici interesante. Suntem încrezuți că aparate și sloturi gratuite de pe multabafta.com vor fi pe plac tuturor cititorilor.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*